Manapság már miért várják ez az emberek hogy a nők sminkeljék magukat?
Én nem várom el. Amit elvárok, hogy igényes legyen és ápolt, de ez igaz a férfiakra nézve is..
Szép estét!
Nem azt várják el hogy sminkelj, hanem azt hogy jól nézz ki. És a legtöbb lány arcát nagyon feldobja egy minimális smink.
Én férfiként azon akadok ki leginkább, hogy barátnőim mindig nyomták a fogadj el úgy ahogy vagyok dumát, és otthon smink nélkül, szedetlen szemöldökkel, mackó ruhában meg bő pólóban voltak otthon. Bezzeg ha bulizni, közösségbe mentek akkor azonnal kicsípték magukat. Te fogadd el őket, de a világnak meg tetszelegni akarnak...
A túlzott smink, illetve folyton megfelelni elvárásoknak nem jó.
De igényesnek kell lenni, egy szempillaspirál, szükség esetén alapozó, szájfény szolíd és elegáns.
A hajadat meg mosd rendesen, ne legyen lenőtt, töredezett stb. Ez méltóság kérdése is.
Nagyon kevesen várják el a hétköznapi életben. A helyzet az, hogy sok nő azt képzeli, hogy elvárják. Engem pl. kifejezetten zavar.
Bizonyos munkáknál más a helyzet, ott valóban elvárják, hozzátartozik a reklámhoz.
Én nem várom el.
Sőt, én a kiepilált dolgokat sem szeretem...
De a haj inkább legyen festett és szép.
Az őszülő, meg egyéb haj (sokszor már harminc éves nőknél is!??) nem szép.
Sőt, szerintem kifejezetten csúnya.
"De a haj inkább legyen festett és szép. "
Jó majd a hajamat tönkre teszem festékkel a kedvedért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!