Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Manapság már miért várják ez...

Manapság már miért várják ez az emberek hogy a nők sminkeljék magukat?

Figyelt kérdés

2015. nov. 29. 15:51
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
ez jó kérdés, én most szokok le a sminkről.. :D
2015. nov. 29. 16:04
 2/9 anonim ***** válasza:
66%

Én nem várom el. Amit elvárok, hogy igényes legyen és ápolt, de ez igaz a férfiakra nézve is..

Szép estét!

2015. nov. 29. 16:48
 3/9 anonim ***** válasza:
20%

Nem azt várják el hogy sminkelj, hanem azt hogy jól nézz ki. És a legtöbb lány arcát nagyon feldobja egy minimális smink.

Én férfiként azon akadok ki leginkább, hogy barátnőim mindig nyomták a fogadj el úgy ahogy vagyok dumát, és otthon smink nélkül, szedetlen szemöldökkel, mackó ruhában meg bő pólóban voltak otthon. Bezzeg ha bulizni, közösségbe mentek akkor azonnal kicsípték magukat. Te fogadd el őket, de a világnak meg tetszelegni akarnak...

2015. nov. 29. 16:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Valakinek bejön, valakinek pedig nem. Olyan ez mint egy Rolex óra, hogy az egyik csávó azt gondolja jól néz ki benne az egyik lány pedig, hogy hű de jó pasi menő órával, a másik csávó meg azt, hogy minek egy ilyen drága óra, a másik lány pedig, hogy jajj megint egy beképzelt sznob aki felakar vágni.
2015. nov. 29. 17:05
 5/9 anonim ***** válasza:

A túlzott smink, illetve folyton megfelelni elvárásoknak nem jó.

De igényesnek kell lenni, egy szempillaspirál, szükség esetén alapozó, szájfény szolíd és elegáns.

A hajadat meg mosd rendesen, ne legyen lenőtt, töredezett stb. Ez méltóság kérdése is.

2015. nov. 29. 19:52
 6/9 A kérdező kommentje:
Én soha nem fogom magam sminkelni. Akinek nem tetszik kinyalhatja a ....met..
2015. nov. 29. 19:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Nagyon kevesen várják el a hétköznapi életben. A helyzet az, hogy sok nő azt képzeli, hogy elvárják. Engem pl. kifejezetten zavar.

Bizonyos munkáknál más a helyzet, ott valóban elvárják, hozzátartozik a reklámhoz.

2015. nov. 29. 21:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nem várom el.

Sőt, én a kiepilált dolgokat sem szeretem...

De a haj inkább legyen festett és szép.

Az őszülő, meg egyéb haj (sokszor már harminc éves nőknél is!??) nem szép.

Sőt, szerintem kifejezetten csúnya.

2015. dec. 2. 19:33
 9/9 A kérdező kommentje:

"De a haj inkább legyen festett és szép. "

Jó majd a hajamat tönkre teszem festékkel a kedvedért.

2015. dec. 2. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!