Manapság mindenki ír? Hogy megy nektek?
Olvasom a válaszokat / kérdéseket s sorozatosan feltűnik az, hogy valaki / valakik írók, vagy hobbiból írnak, stb.
Szóval milyen néven szoktatok írni? Kiadták már a műveiteket, vagy fent vannak valamilyen oldalon? El tudnám olvasni a novelláitokat / regényiteket, ha megtalálhatók valahol? Milyen témákban szoktatok írni?
Már csak azért mert szeretek újat olvasni, sok Stephen Kinget, meg Vavyan Fablet olvasok, na meg egy rahedli fantasy írótól regényeket, de néha jólesik a változatosság stílus terén és kíváncsi vagyok a tiétekre. :3
Szépirodalomra gondoltam, de ez is érdekes.
Milyen témában vezeted a blogot? :)
Régen nagyon aktívan, rendszeresen írtam, pályázatokon vettem részt és párszor már sikerült is publikálnom a nagyközönség előtt.
Még ma is rengeteg novella -és regényötlet kering a fejemben, de valamiért kiveszett belőlem a lelkesedés, nem érzem azt a késztetést, mint régen, hogy igenis leüljek és rászánjam az időt az írásra :/ Pedig hangsúlyozom, nem az ihlettel van a baj, egy rakás remek ötlet áll készen arra, hogy leírjam őket. Nagyon remélem, hogy ez változni fog a jövőben, mert az írás azon kevés dolgok közé tartozik, amelyekhez IGAZÁN értek.
Én rövid egyperces novellákat, szatirikus humoreszkeket, gyerekmeséket írogatok csak úgy szórakozásból. Könyv formájában nincsenek kiadva, csak összefűzve egy iratmappában és a rokonságot, ismerősöket szórakoztatom velük. Az egyik gyerekmesém (A kis görbringa története):
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazife..
Nekem az a gondom, hogy kellene egy jó tesztolvasó (béta olvasó), aki hozzáértően felül tudná őket bírálni és tanácsokat adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!