Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Csak szerintem undorító hogy...

Csak szerintem undorító hogy egy 15 éves lány műszempillát visel?

Figyelt kérdés

2015. okt. 4. 18:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

Ha 18éves akkor teljesen oké???

Hagyjuk már ezeket a fiatalokat ledegradáló kérdéséket

2015. okt. 4. 18:51
 2/12 A kérdező kommentje:
Alapból nem tetszik.. Nekem nagyon kicsi és inkább elkezdtem növeszteni.. Szerintem meg szégyen..
2015. okt. 4. 18:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hogy növesztesz szempillát, ha nem vagyok indiszkrét?

Amúgy tök fölösleges műszempillát hordani szerintem hétköznapra minden korban nevetséges, de ha valakinek ez tetszik, tegye.

Ne így vezesd le a frusztrációd, hogy neked kicsi jutott.

2015. okt. 4. 18:54
 4/12 A kérdező kommentje:
Szerintem ez túlzás.. Még kis gyerek szó szerint... Mindjárt irok üzit:)
2015. okt. 4. 18:56
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem undorító, ha nem durván nagy.

Ha meg nagyon hosszú és dús, az minden életkorban undorító. És én ezt úgy mondom, hogy nekem alapból nagyon hosszú és ívelt pilláim vannak.

Különben meg nem tudod megnöveszteni a szempilláidat, maximum egy nagyon kicsivel hosszabbra. Ha irigykedsz, akkor rakass te is műszempillát.

2015. okt. 6. 22:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ha igényesen, szépen van megcsinálva akkor egyáltalán nem undorító. Vannak határok, amin belül igen is jól áll, mutatós az arcon. Igazából mindenki saját maga dönti el, milyet rakat fel, de nekem sem tetszik személy szerint az a nagyon hosszú, számomra az már természetellenes. Van akinek az jön be, el kell fogadni.
2015. okt. 7. 11:43
 7/12 anonim ***** válasza:

"ha igényesen, szépen van megcsinálva akkor egyáltalán nem undorító"

Ja, bár hétköznap reggel suliba/munkába menet nekem akkor is kicsit vicces. Esti alkalmakra teljesen más.

Viszont a többség otthon ragasztgatja a 200 forintos drogériás vagy bizsuboltos, műanyagból fröccsöntött "műszempillát". Na az meg mindenhogy igénytelen, de a kérdés meg nem ez.

2015. okt. 7. 17:59
 8/12 anonim válasza:
Ennyi idösen kicsit korai. Ha növeszteni akarod vegyél a patikában ricinus olajat, attól gyorsabban nô a sajàt pillád és sokkal természetesebb is.
2015. okt. 10. 05:30
 9/12 anonim válasza:
Mindenkinek csúnya. Felesleges is, az használjon ilyet akinek betegség miatt egyáltalán nincs vagy hasonló...
2015. okt. 10. 21:00
 10/12 A kérdező kommentje:
En nem szeretnem noveszteni, nekem nincs szuksegem ilyenekre:)
2015. okt. 12. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!