Miért divat jópár lánynál a rajzolt szemöldök?
Azért mert tini koromban nagyon dús,vastag szemöldököm volt,és csúfoltak miatta. Sajnos nagyon túlszedtem,ezért most már nagyon gyér a sajátom. Ha nem festem ki,úgy nézek ki,mint aki beteg. Egyszer kitetováltattam,de nem maradt meg,mert az a bőrfelületem nem alkalmas a tetoválásra. Sminkes tanított meg az arcomhoz illő szemöldök megrajzolásához. Ez az én okom.
Soha,senki se szedje túl a szemöldökét!
Lányként jómagam sem rajongok értük,nem is szoktam átrajzolni de ami szépen,nem túl erősen van megrajzolva az tud szép is lenni.:)
Általában azért 'csináljuk',mert néhányunknak nagyon világos/kevés a szemöldöke és picit furán tud úgy kinézni,olyan mintha nem lenne.Erre próbálunk rádobni egy picit.
De azok akik divatból csinálják,és világosbarna hajhoz feketével húzzák ki,hát na jólvan',Isten mentsen tőlük.xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!