Divat a bozontos szemöldök? Egyre több mindenki így létezik
Szerintem szörnyű...
Itt egy kép pl.-nak:
Ez Lily Collins, de Madonna lányának is ilyen van
hát, ha most valakinek ilyen rohadt vastag és domináns a szemöldöke, az még hülyébben nézne ki, ha vékonyra szedné. szóval jobb, ha marad ilyen, ez még szép is.
az a nem szép, amikor a lányoknak vékony, jelentéktelen szemöldökük van, de most ugye a vastagabb a divat, ezért felrajzolnak egy vastag, erős, undormány, alaktalan formát. : D az már gáz.
nekem is vastag és sötét a szemöldököm. nem szedem ki nagyon, csak a kósza szálakat, illetve egy kis íve van. feleslegesnek tartom jobban kiszedni.
lily collins szemöldöke meg szerintem így jó. inkább az a vastag szemöldök a gáz, amin látszik hogy meg van rajzolva.
hát ha valakinek lily collins vastagságú szemöldöke van, az nem tudja sokkal vékonyabbra, megan foxosra kiszedni. vagy hát lehet, de akkor meg az egekbe szökne a szemöldöke, ami elég nevetséges... vagy felülről kéne szedni, amit meg ugye nem "szabad".
valakinek vékony, valakinek vastag, nem lehet mindenkinek ugyanolyan... akinek vékony, úgysem tud belőle vastagot csinálni, akármennyire divat. a vastag meg természetellenes vékonyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!