Ebayen ha rendelek egy rúzst, vagy bármilyen sminkterméket. Amihez az van írva, hogy original. (árban kb az eredeti fele, de nem párszáz) Mennyi az esélye, hogy valóban eredeti a termék?
Figyelt kérdés
2016. jún. 26. 18:25
1/3 anonim válasza:
Kevés esélye van..összetevőkből is meg lehet tudni hogy eredeti vagy sem!
2/3 anonim válasza:
Honnan rendelsz? Én rendeltem már a Dita von Teese MAC rúzs és Anastasia Beverly Hills-t is, az egyiket Angliából, a másikat azt hiszem, Olaszországból.
Nem volt odaírva, hogy original, legalábbis nekem nem tűnt fel, de kétség sem merült fel bennem, hogy nem eredeti. És 10 e felett volt az ára mindkettőnek.
Annyi volt feltüntetve, hogy BNIB (brand new in box).
3/3 anonim válasza:
Nyilván ha kínából rendelsz kevés az esélye h eredetit kapsz..bár nem kizárt!De úgye az árából is észrevehető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!