Lányok miért nem használtok mindennap rúzst az ajkak szépségének kiemelésére?
Azért vannak itt félreértések. Nem azt mondta senki, hogy azzal, hogy szerinted szép a rúzs a női szájon kettőbe töröd az egyenjogúságért folytatott több évtizedes harcunk, hanem azt, hogy eléggé harapósan tudunk reagálni arra, ha valaki a külsőnk alapján ítélkezik felettünk, és megkérdezi, miért NEM csinálunk valamit, ami számára vonzó. Ahhoz tudnám hasonlítani a kérdést, mintha én feltenném, hogy "Férfiak, miért nem használtok gyantát a mellizmotok szépségének kiemelésére?". Ugyanazokon a tereken hibáddzik, mint a Te kérdésed. Nem minden férfinak nő mellszőrzete, nem minden férfi mutogatja szívesen a mellizmait vagy a meztelen felsőtestét és nem minden férfi gyantázik szívesen a vele járó negatív dolgok miatt, vagy egyszerűen, mert nem tartják fontosnak vagy szépnek. Aztán védhetném magam, hogy nekem csak tetszik ez a dolog a férfiakon.
A kérdésed szimplán a külsőre irányult, és olyan hangnemet vett, mintha számonkérnéd, hogy egy nő miért nem követ el mindent, hogy az átlag férfinak a kedvére tegyen, már ami a külsejét illeti. Ennyi az egész. A feminizmus jelentésével meg tisztában vagyok, köszönöm szépen.
A válasz egyszerű: nem akarnak tetszeni neked. Vagy nem neked akarnak tetszeni,így inkább pontosabb:)
Egyébként imádom az ilyen férfiakat,mint te vagy,ó a teremtés koronái akik szép és hangzatos szavakba,barokk körmondatokba bújtatva tesznek megalázó megjegyzéseket a nőkre :) Fiatalabb koromban még rosszul is éreztem magam,ha szemtől szemben nekem szegeztek egy ilyen kérdést,első második randin . Maga a kérdésed egyébként még csak sejteti a mögöttes tartalmat,nem annyira gáz,de a kommentjeiddel szépen kiegészítetted a rólad alkotott képet :D
Van ez a típus,aki azt gondolja számonkérheti (bóknak álcázva) a nőkön,hogy miért nem néznek ki ,és viselkednek úgy ahogy ő elvárná :)
Egyébként nem vagyok feminista,nagyon nagyon távol áll tőlem ,de ha nem érted mi a gond ezzel a kis litániával amit ideömlesztesz ,akkor egyszerűen nem akarod megérteni és felesleges is magyarázni .
Egyébként az ilyenek mint te szotkak rinyálni a leghangosabban,hogy minden nő egy b-dös r-banc,azért nem kell egyiknek sem :D
Azt kellene felfogni,hogy egy nő nem azért nő ,hogy a te szemedet kényeztesse,neked tetszelegjen.
Igen,fontos a külső,de egy ember elsősorban mindig magának szeretne tetszeni .Ha másoknak öltözöm és sminkelek,megvan a veszélye,hogy nem fogom tudni viselni ,mert hiába divatos,vagy tudom ,hogy imádják a férfiak,ha egyszer nekem nem tetszik .
Tehát aki rám néz,az engem lásson,az én izlésem,az én stilusom. Ha tetszünk egymásnak,akkor oké ,de ha nem,akkor menjen amerre akar,én miattad biztos nem rúzsoznám ki a számat,ha egyébként utálom:)
Egyébként biztos van erre valamilyen találó kifejezés,aki arrogánsan és hülyének nézve a másikat bóknak álcázva sértegeti és lenézi a nőket .
Nagyon kellemetlen jelenség pl munkahelyen. Meg úgy mindenütt,ahol találkozni ezzel a habitussal :D
Egy vénembertől még csak csak elviseli az ember,elkönyveli demenciának,de fiatal férfiaknak is szokása. Nagyon visszataszító,mert egyrészt feltételezed,hogy te jobban tudod hogy lennék szebb (=neked tetsző) és ezzel azt is feltételezed,hogy minden vágyam te vagy . Pluszban hülyébbnek is hiszed magadnál a nőt akivel így beszélsz ,mikor tökre lejön,hogy akármilyen idegenszavakat,meg giccses kifejezéseket használsz van egy sértő háttérzaja az egésznek,és nem a bókolás volt vele a célod .
A bókolás az így hangzik : "Borika,milyen csinos vagy ma!Nagyon jól áll neked ez a rúzs!" Ezt senki nem veszi sértésnek ,hanem jó érzéssel megköszöni .
Ellenben : "Borika,te miért nem használsz rúzst minden nap az ajkaid szépségének kiemelésére?" -->
A birkatürelmű az a szádba rágja,hogy miért nem,bár semmi közöd hozzá,és valószínűleg örül,hogy nem tetszik a vén szatírnak ,ezért ezután még véletlenül sem kel semmit a szájára .
Akinek kicsit hevesebb a vérmérseklete,az meg elküld a búsba,főleg ha elkezded lökni neki ezt a sok hulladékot amit ide is .
Konkluzió: az ilyen stílusú párbeszéd két ember közt nem bókolás,kedveskedés,hanem egy allatomos és nagyképű lenézése a nőknek . Persze akit már megedzett az élet,az pont ilyen nyájaskodva fog elküldeni a halál bús f_szára :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!