Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostanában sok kérdés volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában sok kérdés volt a nők természetes szépségének eltűnéséről. Most akkor szégyellnem kéne magam emiatt?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: teljesen visszafogottan sminkelő lány vagyok,azt mondják,nagyon kedves kisugárzásom van,alapból elutasítottam a mű dolgokat,de most rakattam fel 3D szempillát,mert szerettem volna megúszni a sminkelést, hogy addig is inkább tanulhassak v értelmesebb dologgal tölthessem az időmet. Kicsit extra hatása lett,mert alapból nagyon hosszú,dús pilláim voltak,csak azért kellett,hogy ívet adjon a tekintetemnek,ne szögyenes pilláim legyenek. Jobban nézek ki most szerintem,vidám tekintetűnek. De most akkor én is műnő lettem?
2016. máj. 1. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kétlem, de végeredményben csak az számít, hogy te hogy érzed magad jól.

24/F

2016. máj. 1. 18:53
 2/9 Noren1989 ***** válasza:

Egyértelműen igen.

Jó, vicc volt, a mű-t igazából inkább a durvább sminkek, felpockolt cicik váltják ki belőlünk.

Egy igéző szempár teljesen más kérdés...

26/F

2016. máj. 1. 18:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, ettől nem vagy műnő.
2016. máj. 1. 18:54
 4/9 BulmaSwan ***** válasza:
Ennyitől nem leszel műnő.
2016. máj. 1. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:
31%

A műnő szerintem nem itt kezdődik (bár nőként mondom). Viszont manapság tényleg sokan esnek át a ló túlsó oldalára, és hétköznapi smink gyanánt hordanak olyat, ami még alkalminak is sok lenne. A jó hétköznapi smink az, amit egy férfi észre sem vesz. :)

Ami pedig a szempillát illeti: az nem smink. Többféle 3D szempilla létezik, van olyan, ami tényleg nagyon feltűnő, és van, amit alig lehet észrevenni. Nekem alapvetően furcsa, ha egy nőnek látványos műszempillái vannak, de mellé nem sminkel, valahogy a kettő üti egymást... (Láttam ilyet, és nekem elég - bocs - igénytelen hatást keltett így.)

Egy hétköznapi sminket feldobni 5 perc. (Én ennyi időt szoktam rászánni, és bőven megvan belőle az alapozó, szemhéjtus, szemhéjfestés átmenetesen, spirál, púder, esetleg egy kis szájfény - ennyit szoktam sminkelni, és ez tényleg megvan 5 perc alatt és nincs "mű"-hatása.)

2016. máj. 1. 19:05
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Kedves utolsó,persze,ez teljesen jogos, ezeket én is így tettem eddig,csak még sosem volt rajtam "mű" dolog,de ez esetemben csak a spirálozást helyettesíti + végre lesz íve a szempilláimnak,mert szögegyenesek.

2016. máj. 1. 19:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom elképzelni milyen lehet,de biztos jól áll neked.:)
2016. máj. 1. 19:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, de szerintem a műszempilla tud nagyon szép lenni. Nekem ezek a hatalmas műkörmök nem tetszenek, a tussal rajzolt szemöldök, gusztustalanra festett haj, stb...
2016. máj. 1. 19:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Most le leszek pontozva, de azt veszem észre, hogy azok a pasasok, akik nyígnak amiatt, hogy jaj, fujj, smink, fujj, műdolgok, át akarnak minket verni stb., azoknak 2 kategóriája van.

- az egyik csak az echte plázacica külsőt értik ezalatt, de nem fejtik ki

- a másik az elvileg komolyan is gondolja, de észre nem veszi azt, ha vki visszafogottan sminkel... sőt... mutogatja az alapozós-korrektoros-pirosítós csajt, hogy na, az az igazi természetes szépség, nincs rajta smink. Meg fujj, smink, de elvárja, hogy a lánynak tökéletes bőre stb. legyen.

Biztos van olyan srác is, aki tényleg natúran szereti a csajokat, annak nyilván már a műszempillád is sok. De sztem nem ez a többség. A lényeg, hogy te hogyan érzed magad. Nekem speciel lesz hamarosan műkörmöm, mert van 3 körmöm, ami folyamatosan szakad le, de attól még nem fogom magamat műnőnek meg mísz p.csának tartani.

2016. máj. 2. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!