Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fontos férfi szemmel egy nő természetes megjelenése? N
Mennyire baj, ha egy nőn minden eredeti? Se műköröm, se magassarkú, se csíkszemöldök, se szolizott bőr, se festett haj, se tetoválás, se kihívó ruha, ilyen modern jelenségek, semmi, látszólag nem foglalkozik magával.
Az baj, ha egy nő régimódi, csak a haját, bőrét ápolja, figyel a táplálkozására, rendszeresen mozog, minden természetes rajta, de így ennyi. "Mint a középkorban." Ez unalmas vagy pozitív?
Ehhez annyit tudnék hozzáfűzni, hogy a hozzám legközelebbi nagyváros Budapest, és én ennek nem nagyon tudok örülni ha ismerkedni próbálok, mert amiket felsoroltál, az ottani nők többségére jellemző. Van még mellette néhány extra, pl cigi, leopárd mintás táska, flegma viselkedés, undorító beszéd...
Szóval a kérdésedre válaszolva, nagyon fontos a természetesség.
#3: persze de most képzeld el magad magassarkúban, mennyire kényelmes, egészséges? Max egy pár óráig elmegy.:-)
A festett haj a bőrnek nagyon káros szerintem...
Én pont ezt a stílust kedvelem. Illetve egy kis diszkrét sminket elviselek a nőn, de műkörömtől, csík szemöldöktől, szolitól sikítófrászt kapok. Hajfesték még oké, ha nem nagyon extrém, bár szerintem is káros.
Bár én már ugye régimódi vagyok: 41/F
Mennyire fontos a természetesség? Egyénfüggő - ízlés dolga. Számomra nagyon vonzó tulajdonság. Csodálkozom is azon a megfogalmazáson, hogy ez "mennyire baj?".
Szerintem ettől egyáltalán nem lesz valaki unalmas. Viszont egyértelműen pozitívvá csak akkor válik ez a tulajdonság, ha ez a természetesség nem okoz nála kisebbségi érzést. Így is jól érzi, szereti magát, és nem valamiféle igénytelenségből ered. Tehát az általad leírtak szerint egyértelműen pozitív dolog. Csak azt illetve azokat kell megtalálnod, akik ugyanígy gondolkodnak ebben a kérdésben.
Megjegyzem, a középkorban is megvoltak a házipraktikák: arcpirosító, hajszínező trükkök, parókák, stb.
Egyénfüggő. Attól függ kit akarsz felszedni.
Én például azt szeretem ha a minél természetesebb egy nő. Se smink, se festék, se műköröm, se tetoválás, se ruha. A piercing, kihúzott szemöldök, kitömött száj, mell iszonyat taszít, olyan nővel akinek ilyen van tutira nem jönnék össze. De valakinek biztosan ez is bejön, mert látok ilyen párokat. Mondjuk ott a pasi is olyan, hogy hányni lehetne a viselkedésétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!