A fiuknal altalaban termeszetes hogy vigyaznak hogy a lany ne essen teherbe szex kozben, vagy nem erdekli oket es csak az elvezet a fontos nekik?
Figyelt kérdés
Szuz vagyok de exemmel nem akartam csinalni mer nem biztam benne ezen a teren, csak kivancsi vagyok a fiuknak mi megy vegbe a fejukben, mit gondolnak errol es mennyire (nem) ovatosak.2015. ápr. 26. 19:54
2/9 anonim válasza:
Vigyaznak altalaban , nekik se buli eg veletlen terhesseg. A fiuknak inkabb az a lenyeg hogy a lany elvezze :)
18/L
3/9 anonim válasza:
engem nem érdekel ha terhes lesz v nem
5/9 anonim válasza:
a srác kb annyit tehet, hogy gumit húz. az, hogy "időben" kiveszi, nem sokat számít. A nőknek nagyobb érdeke a fogamzásgátlás, szóval menj nőgyógyászhoz, irass fel fogamzásgátlót és nem kell többé aggódnod.
6/9 anonim válasza:
Ez tőled függ, ha egy önző, kihaénnem menőcsávót választasz párodnak, akkor ő le fogja sz.rni és csak beléd ürít. Ha egy igazi, normális, rendes fiatalember a barátod, akkor viszont ő fog vigyázni, és arra is figyel, hogy neked is jó legyen a szex.
7/9 anonim válasza:
Figyel rá, hogy normálisan húzza fel a gumit és szex után is ellenőrzi hogy nem-e lyukadt ki, a cucc az óvszerben maradt-e... Ennél többet nem tehet. Az aggódás nem mehet a szex rovására, hogy minden harmadik lökés után kihúzza és nézegesse. Ha normálisan védekezik két ember akkor nem eshet baj. A paranoiát sem kell túlzásba vinni. Az meg hogy olyan emberrel voltál együtt akiben nem bízol. Hát gratulálok.
8/9 anonim válasza:
Ez normális fiúknál alap dolog, hogy vigyáznak, nagyon is természetes. Előttem már írták, hogy mi módon lehet védekezni és, hogy nem szabad stresszelni szex közben emiatt. Ha a gumi kiszakadna, azt a legtöbb fiú megérzi, de én pl. 3 éve csinálom gumival és nem szakadt még ki egyszer sem, tehát nem nagy a valószínűsége.
9/9 anonim válasza:
A taplókat nem, nekik úgyis csak a tested kell, meg a saját élvezkedésük.
Az értelmes, érett ffiakat igen, ők óvszer (bár sokan rühellik), vagy megkérnek a fogamzásgátlóra, amit előtte meg is beszélnek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!