Nagyon fontos kérdés! Kérlek normális választ írjatok! Lehet, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Ket napja kesik, a baratommal egy honapja fekudtunk le, vedekeztunk, van menstruacios naptar a telefonomon es azt irta amikor lefekudtunk, hogy terhesseg eselye alacsony azon a napon. Nem szakadt ki a gumi. Feheres folyasom van, es faj es eget is. Ez volt ket honapja is, szerintem huvelygomba vagy hasonlo. Mit csinaljak? Nagyon ideges vagyok, nem tudok masra se gondolni. Valahol azt olvastam, hogy a feheres folyas a terhesseg jele.2014. szept. 22. 20:39
2/4 Költőnő? válasza:
Nem igazán van esélye a dolgnak.
3/4 anonim válasza:
egy tesztet csinálhatsz de amugy szokott ilyen furcsaságokat az első szex után nekem kihagyott egy hónapot tiszta ideg voltam de nem vagyok terhes
4/4 anonim válasza:
ha nem szakadt ki a gumi nem valószínű. ha továbbra is késik csinálj tesztet. tudom min mész keresztül. ha tudok bármiben segíteni (lelkileg pl) írj privátot nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!