FONTOS Ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
Ma délelőtt vesztettem el a szüzességemet és eléggé vérzett, ami gondolom egyénfüggő, de azóta is van kis vérzésem. Ez normális? Ha igen akkor meddig normális ez, egy vagy esetleg két napig? A válaszokat köszönöm!2010. jún. 13. 17:52
1/11 anonim válasza:
Nem normális. Ez egy seb, ami a véralvadás miatt bezáródik. Ha még most is vérzik, akkor felszakad folyamatosan. Ülj meg szépen a seggeden, és próbáld kivárni, hogy rendesen elálljon. Ha nem akar (pár óra után még mindig FRISS vér van), akkor legkésőbb holnap doki.
2/11 anonim válasza:
Hát csak épp akkor szokott vérezni...pár csepp...
nem lehet h vmi folyásod van??
4/11 A kérdező kommentje:
De nem úgy vérzik, mintha épp meglenne, hanem látszik mikor megtörlöm és a tisztasági betéten is látszik.
2010. jún. 13. 18:00
5/11 A kérdező kommentje:
meg olvastam olyat hogy az normális ha 2-3 napig pecsételő vérzés van, ez annak számít?
Most kicsit félek, hogy valami gond van :(
2010. jún. 13. 18:01
6/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy megsértett belül vagy a hüvelyed körül kidörzsölődtél, kisebesedtél?
De tényleg fura,mert a szűzhártya elszakadása miatti vérzés csak pár cseppnyi vér...
7/11 A kérdező kommentje:
Úgy ránézésre nem látok semmit ha megnézem, még vért sem, vagyis nem olyan cseppenősen vérzik, nem hiszem hogy megsértette, bár nem lehetetlen. Egyébként már egyre kevésbé feltünő, törléseknél. De mikor megtörtént akkor eléggé vérzett nem pár csepp volt, hanem olyan lett még a takaró is. Lehet, hogy nem voltunk elég óvatosak és kicsit erősebben sikeredett ezért van még ez?
2010. jún. 13. 18:09
8/11 anonim válasza:
nekem miután elvesztettem, még kb 4-5 napig vérzett, tökre meg voltam ijedve h valami baj van, de ne aggódj, el fog múlni! pár nap normális.
9/11 anonim válasza:
ne aggódj, el fog múlni, de lehet még következő alkalommal is vérzel, de az sem gond. nekem is eléggé vérzett, sőt mivel utána még csináltuk pár órával később is, akkor is vérzett, aztán még reggel is, de aztán még egy-két alkalommal enyhe vérzés előfordult. szerintem ez attól függ, mennyire volt erős vagy ép a szűzhártyád, mert nem biztos, hogy durvaság miatt, mert nekem nem volt durva a barátom, még is vérzett. szóval szerintem ne aggódj, mindenkinél más, de ez még nem gond, ha ilyen.
10/11 anonim válasza:
Ez teljesen egyénfüggő.Nekem pl egyáltalán nem vérzett az elsőnél.Lehet,h sose volt szűzhártyám... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!