Fontos! Lehetek baj?
Figyelt kérdés
A barátommal rendszeresen pettingelünk,de még nem feküdtünk le.Ujjazás miatt lehet nem vagyok már szűz biológiailag.Legutóbb tovább mentünk,de nem dugta be,csak simogatott vele ott.Már 5 napja késik,és sejtem,hogy emiatt nem lehet baj,de azért parázok.2014. máj. 20. 19:20
2/5 anonim válasza:
szerintem nincs okod aggodalomra.mi csinaltuk igy vagy 3szor es egyszer be is dugta teljesen aztan kivette.4 napot kesett de aztan semmi baj nem volt.
3/5 BlackSword válasza:
Hát elég nagy baj vagy... Miért kell a határokat feszegetni???
4/5 anonim válasza:
azért is késhet mert rágörcsölsz egy gyors teszt megnyugtatna :)
5/5 anonim válasza:
Elméletileg ha az ondó közvetlenül a hüvelybe jut, (a belsejébe) akkor SEM biztos a megtermékenyítés. Persze kockázat mindig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!