Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok miért nem használtok...

Lányok miért nem használtok mindennap rúzst az ajkak szépségének kiemelésére?

Figyelt kérdés

2016. jún. 7. 23:26
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%

Én szinte minden nap használok rúzst is és ajakápolót is.

Nem minden nő egyforma, az egyik barátnőm pl. még a teljesen natúr ajakápolókat sem tudja magán elviselni.

(Amúgy lányok, vannak hosszan tartó ajakrúzsok is, nekem is van pár és van, hogy csak 1-2 óra elteltével kell az ajkamon igazítani, csak azért mondom, hogy érdemes drogériákban, neten szétnézni, ha csak ez miatt nem használtok rúzst. :))

2016. jún. 8. 14:56
 12/46 anonim ***** válasza:
69%
Igen, a kérdés lényege, hogy tegyünk a bvzigyerek kedvére.
2016. jún. 8. 15:29
 13/46 anonim ***** válasza:
91%
Te miért nem használsz minden nap rúzst? A férfiak ajkának szépségének kiemelése épp olyan fontos, szóval hajrá.
2016. jún. 8. 16:08
 14/46 anonim ***** válasza:
4%
ANTIFEMINISTA! Mi az hogy elvárod a lányoktól,hogy MINDEN NAP rúzsozzák a szájukat?????? KINEK KÉPZELED MAGAD? AZ ANTIFEMINIZMUS ATTYÁNAK? Nehogymár minden lány a te kedvedért rúzsozza magát minden nap!
2016. jún. 9. 17:38
 15/46 anonim ***** válasza:
96%
Ha valaki élőben tenné fel nekem ezt a kérdést, azzal soha többet nem állnék szóba. Senki ne akarja nekem megmondani hogy mit viseljek vagy mennyi sminket használjak.
2016. jún. 9. 17:42
 16/46 anonim válasza:
94%
Én pontosan azért nem rúzsozok minden nap, mert nem az olyan sekélyes és külsőségekre bukó pasiknak akarok tetszeni, mint amilyennek tűnsz kedves kérdező, eme csodálatos és felettébb értelmes kérdés után. Mindemellett pedig, mint előttem említették enni, inni, sportolni nem olyan kellemes benne/vele.
2016. jún. 9. 23:49
 17/46 A kérdező kommentje:
Pedig higgyétek el érdemes külső szemlélő iránymutatásait is figyelembe venni az öltözködési sminkelési kérdésekben, különösen akkor ha hozzám hasonlóan normális, jó ízlésű a véleményező. Egy nő ugyanis, saját maga külsejét soha nem látja úgy mint egy kívülálló. A tükörben hozzávetőlegesen 10 százalék az amit láttok saját magatokból. És ezt a tíz százalékot is gyakran szubjektíven ítélitek meg. Az hogy nem akar egy nő tetszeni senkinek az inkább dac, azt nem igazán hiszem el. Akkor nem szépítkeznétek. Mert gondolom nem azért fordítotok sok ezer forintot havonta illatszerekre, fodrászra, smink alapanyagokra hogy a tükör szépnek lásson titeket.Szóval minden lány tetszeni akar valakinek. Többek közt nekem is. És tetszetek is. Ahogy és is nektek. 10-es válaszírónak, mindig a bőr színárnyalata határozza meg milyen rúzs tetszik. A világosabb bőrű,szőke vagy világosbarna hajhoz az erős vörös szín ami nagyon jól áll. Ha sötétebb a bőre és a haja egy lánynak akkor pedig a rózsaszínes, puhább árnyalatú rúzs tetszik.Ez az erős kontraszt hatás ez egyszerűen levesz a lábamról. Kipróbálhatjátok kedves tiltakozó lányok, nem fogtok csalódni a visszajelzésekben ezt megígérhetem. Már mint a normális emberek visszajelzésében. Akik nem tartoznak a normális kategóriába,azok megnyílvánulásaiért nem vállalok felelősséget.
2016. jún. 10. 13:38
 18/46 anonim ***** válasza:
100%
Én nem azt írtam hogy nem akarok tetszeni (bár igaz, elsősorban magamnak akarok tetszeni, kisebb részt a férjemnek, mások véleménye nem érdekel). Hanem azt hogy nem kérek visszajelzést. Nem szeretnék a külsőmre vonatkozó megjegyzést kapni senkitől (a férjemet kivéve), se jót, se rosszat. Pl egy munkahelyen ez nagyon nem professzionális, meg tárgyiasítja is a nőket. Ha bemegyek dolgozni vagy tárgyalni, akkor a legkevésbé sem vágyom arra hogy az akivel találkozom, nőként tekintsen rám. Ne tegye. Én se tekintek rá férfiként, és én se teszek megjegyzéseket a külsejére. Tekintsen rám munkatársként, ügyfélként, emberként. Ha együtt utazok valakivel a buszon, az utastársként nézzen rám stb. Szerencsére az emberek többsége képes erre. Idősebb férfiak szokták dicsérgetni a fiatalabb kolleginák külsejét, halál kínos mindenkinek. NEM.
2016. jún. 10. 18:11
 19/46 A kérdező kommentje:
Érdekes amit írsz mert véleményem szerint éppen az tárgyiasítja a lányokat és nőket ha nem veszik észre rajtuk hogy nők? Attól válnak dolgozó berendezésekké, nem emberi lényekké kicsit durva megközelítéssel hogy ha a külső jegyeket a szépséget nem érzékeli az emberi környezet. Az hogy munkavégzés közben nincs kedveskedés egy nő irányába az teljesen rendben van. Ha munkavégzés van akkor mindenkinek kötelessége maximálisan a munkára koncentrálni. Ha nem így történik, semmit nem ér az egész. De van munkakezdés, munkaközi szünetek, munkaidő vége, vagyis olyan üresjáratok amikor megengedhető a tetszés kinyilvánítása egy férfi kollégának egy nő vagy lány munkatárs felé. Persze csak óvatosan, abszolút bizalmaskodás mentesen, a jó ízlés határát meg nem sértve, figyelve arra hogy a nő a lány hangulata megfelelő legyen az ilyen megnyilvánulásra, elfogadható az ha kedvesen hangot ad tetszésének egy férfi. Vagyis ha adott 'szakértelemmel' tartjuk fent a bókolás sok százéves hagyományát akkor nem hiszem hogy neked is rosszul esne, vagy zavarna. Már csak azért sem mert azt írod férjnél vagy. Csak jól esett az hogy a házasságkötés előtt a szépségedet dicsőítette hiszen hozzá mentél!
2016. jún. 10. 22:24
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
Egy munkatársi viszony a kávészünetben is munkatársi.
2016. jún. 10. 23:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!