Lányok miért nem használtok mindennap rúzst az ajkak szépségének kiemelésére?
Szerintem egyébként te Alekosz vagy.
Amit leírsz, nagyon megalázó. Már az is, hogy előtted egy nő leírja az érzéseit, gondolatait, aztán te azt megcáfolod. Hisz mikor te voltál nő... ja, nem, nem voltál. Nagyon megalázó, amikor csak egy nőcikét látnak benned. Nem azért létezem, hogy a megjelenésemet kommentálják. Egészséges lelkületű ember azért tesz dolgokat, mert az önmagának jó. Nem mások véleménye a mérvadó abban sem, hogy milyen zenét szeretünk, mi a kedvenc könyvünk, vagy mit veszünk fel.
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy a fiúkat úgy neveli az anyjuk, hogy "minden nő érted él és neked akar tetszeni"? Vagy a Kiskegyedben olvassák ezt?
23-as válaszírónak: Szó sincs negatív gondolkodásról nálad hiszen, saját bevallásod szerint nagyon nem tetszik saját magadnak az ajkad formája, de valószínű szeretnéd ha ez változna,és ha megváltozna akkor szívesen rúzsoznád. Vagyis szépséged elégtelen mivolta miatt kellemetlenül érzed magad és szeretnél szebb lenni. A rossz állapot felől a kellemes felé törekszel. Tehát éppen ellenkezőleg, saját megítéléseddel szemben, te egy pozitív gondolkodású lány vagy. Akkor lennél negatív irányultságú ha nagyon szépnek éreznéd magad és folyton azon gondolkodnál hogy a szépséged elmúlik, megváltozik,színtelen lesz. De ennek pont az ellenkezője igaz rád. A vékony ajkakról meg annyit, nem hiszem hogy létezik annyira vékony hogy az undorító legyen. Lehet kicsit szigorú vagy magaddal szemben!
24-esnek: te ne használj rúzst, ne használj korrektort,arckrémet,púdert, mert nincs olyan világos sminkréteg ami a belőled áramló sötétséget eltakarná!
Kedves kérdező,
a kérdésed azért gerjesztett itt ekkora vitát, mert rosszul fogalmaztad meg. Ebben a formában elég követelőzőnek és flegmának tűnik. Ha mondjuk úgy kérdezted volna meg, hogy lányok, használtok-e minden nap rúzst az ajkak szépségének kiemelésére? (Ha nem, miért), akkor valószínűleg nem ilyen heves válaszokat kaptál volna. Az meg, hogy valakit leembergyűlölőzöl ("Kettesnek annyit hogy ha ilyen embergyűlölő vagy akkor ne is használj! Haragos, indulatos archoz nem igazán áll jól.") csak azért, mert neked nem tetsző választ adott és az, ahogyan válaszoltál a 24-esnek ("te ne használj rúzst, ne használj korrektort,arckrémet,púdert, mert nincs olyan világos sminkréteg ami a belőled áramló sötétséget eltakarná!") nekem azt sugallja, hogy te sem vagy jobb nála. Igaz, hogy modortalanul válaszolt, de abban egyet kell értenem vele, hogy a sminkelés valakinek többet jelent puszta tetszelgési vágynál. A sminkelést lehet művészi szinten is csinálni, és sok köze van a rajzoláshoz/festéshez, mivel itt is árnyékol, satíroz, vonalakat húz és színeket kezel az ember.
Én személy szerint majdnem minden nap használok rúzst és nem mondom, hogy nem akarok tetszeni az embereknek (és itt most nem csak férfiakra gondolok, hanem nőkre is, mert nem azért akarok tetszeni valakinek, mert férfi és vonzódok hozzá ill. vonzódik hozzám. És mielőtt megkérdeznéd, nem vagyok biszexuális se.), de sokszor akkor is felrakok rúzst, ha egyedül vagyok otthon és senkivel sem találkozok, mert szimplán szeretem, ha rajtam van. Igaz, hogy a rúzs kiemeli a száj szépségét, de ha minden nap rúzsban látsz egy nőt és megszokod a látványt, már lehet, hogy nem fogja azt a hatást kiváltani, amit első/második/stb. látásnál kiváltott, és nem fogod annyira értékelni. Egyes nők lehet, hogy azért nem használnak minden nap rúzst, hogy különlegessé tegyék az alkalmat, amikor igen. Vagy az is lehet, hogy azt akarják, hogy az igazi, természetes arcukat lássák, mert nem akarják átverni az embereket. Ugyanis még egy kis rúzs is változtat valamennyit az ember arcán, még akkor is, ha csak nagyon-nagyon keveset (kicsit olyan ez, mint a push-up melltartó, de igazából a sima tömött melltartó is ilyen mert az is megváltoztatja, eltakarja és sablonossá teszi a mell igazi formáját.) És még egy ok lehet az, hogy a minőségi rúzsok, amik tartósak és nem jönnek le az evéstől/ivástól, 5000 forintnál kezdődnek és akár 30000-be is kerülhetnek (amiket én használok 10000-15000 körül vannak), és ezt nem minden nő engedheti meg magának. Ennyi erről a véleményem dióhéjban, ha nem tetszik, nyugodtan hordj el mindennek, nem igazán fog érdekelni.
Gusztustalan, csöpögős dolgokat írsz.
Azért mondom, hogy Alekosz vagy, mert ugyanakkora beképzelt, tenyérbemászó, okoskodó hulladék, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!