Szem kiemelésére sminkelés?
Figyelt kérdés
Barnás zöld szemem van, és szeretném, ha minél zöldebbnek látszódna :) a hajam középbarna, melligérő, a szám nem szép, fogszabályzós vagyok, a fogaim kissé kiállnak és nagyok. a Bőröm sem egy tökéletesség, csupa mitesszer az egész homlokom/orrom. Olyan sminket szeretnék, ami egyszerű, gyors, olcsó és kiemeli a zöld szemet, nem hangsúlyozza a számat. :) 14L2012. jan. 22. 02:29
1/5 anonim válasza:
Szerintem probalkozz a zold kulonbozo arnyalataival. :)
2/5 anonim válasza:
Talán valamilyen melegebb szín emelné ki a zöldet, pl. rózsaszín vagy barackvirág.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. jan. 23. 22:07
4/5 anonim válasza:
Javasolnék egy vékony réteg alapozót vagy BB vagy CC krémet, illetve valami könnyebb sminket pl. zöld szemcerka és szempillaspirál. A fogaid rendbe fognak jönni, ha már van is fogszabályzód, illetve ha 14 éves vagy, akkor még természetesen is szépülhetsz:)
5/5 anonim válasza:
Sorry. Azt hittem mostani a kérdés:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!