Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány éves kortól ajánlott a...

Hány éves kortól ajánlott a sminkelés?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, eddig életemben nem sminkeltem magam, nem éreztem szükségét. Elkezdhetném már úgy, hogy a későbbiekben ne legyen belőle problémám? (Alapozót tuti nem használnék, meg túl sok vakolatot se).
2011. dec. 28. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem igazán van korhoz kötve,de korodból adódóan már nyugodtan sminkelheted magad:)

A sok kis 13-14 éves tini úgy gondolja,attól idősebbnek fog kinézni,de valójában csak nevetségessé teszik magukat. Az már jó,ha úgy gondolod nem fogsz alapozót használni,mert nem tesz jót a bőrnek. Ha van apró kis szépséghiba(pl pattanás),vagy megjelennek reggel apró karikák a szemed alatt,akkor érdemes kevés korrektort használni. Kezdésnek elég egy kis szempillaspirál,esetleg szemceruza,és szájfény:)

Ez az egyszerű "smink" megfelel a mindennapokra,ha pedig valami alkalomra mész,akkor lehet bátrabban használni a festékeket,pl szemhéjfesték,szemhéjtus. Ha van valami kérdésed,nyugodtan írj!:)

2011. dec. 28. 11:58
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, tudom hogy sok kis csaj elkezdi már fiatal korban... az osztályomban is szinte én voltam az egyedüli, aki semmi sminket nem használt. Ráadásul mindenki mondja, hogy jaj, majd hogy fognak kinézni öreg korukban meg stb..:D ezért kérdeztem, hogy ajánlatos-e már az én koromban. Eleve már nem tetszenek ezek az erős sminkek, inkább a diszkrétebb, nőiesebbek...:)

Köszi a választ!

2011. dec. 28. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 15 vagyok, és mit megtennék, hogyha nem idősebbnek, hanem fiatalabbnak néznének.. :)
2011. dec. 28. 12:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezt akartam írni, mint az első. A problémás helyekre (ha vannak) egy kis korrektor; ha használsz a felső szemhéjadon ceruzát előtte picit lealapozhatod, hogy jobban tapadjon, és ne folyjon el, szempillaspirál, és szájfény.
2011. dec. 28. 12:28
 5/5 anonim ***** válasza:

hogy fogok kinézni öreg koromban? 18 éves korom óta sminkelek, gimiben csak púdert használtam, mert annyira fénylett a bőröm. Még most is fénylik, pedig 30 elmúltam.

Szerintem hétköznapokra fölösleges a smink, kivéve, ha valakinél megkövetelik a munkában.

Ha szép a bőröd, akkor szemspirál, szájfény. De ha nem érzed szükségét, akkor elég lenne alkalomra, nem? Suliba minek?

2011. dec. 28. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!