Szerintetek hány éves kortól lehet sminkelni? Ti hány évesen kezdtétek? 11L
Figyelt kérdés
Nem szemceruza,szemfesték és vörös rúzsra gondolok hanem esetleg szájfény,átlátszó szempillaspirál.2016. máj. 10. 15:26
11/17 anonim válasza:
13 éves vagyok, szempillaspirált, korrektort (pattanások miatt) és ajakápolót/szájfényt/nude rúzst használok, ez mindig változó, amelyikhez kedvem van. Ezeket minden nap. Néha, amikor nincs suli, használok szemceruzát vagy alapozót ha olyan állapotban van a bőröm, de ez nagyon ritka. Mindenki azt mondja, hogy káros meg minek ennyi idősen, de a suliba senki nem veszi észre, hogy van rajtam smink, senki nem szokta észrevenni. Szerintem a természetes smink nem árt, ha minden nap lemosod, hidratálod az arcodat, jó minőségű termékeket használsz. Én 11 évesen nem sminkeltem, akkor még egyáltalán nem érdekelt a dolog, de mindenki más. Szerintem 11 évesen ha akarsz valamit használni, akkor használj szájfényt vagy valami halványabb színezett ajakápolót meg szerintem az átlátszó szempillaspirállal sincs baj.
12/17 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2016. máj. 16. 10:24
13/17 anonim válasza:
Ember, ha a spirál átlátszó, akkor minek van? Egyébként csak táncversenyre sminkelek, mert muszáj.
14/l
14/17 anonim válasza:
15 évesen kezdtem, alapozót és szempillaspirált használtam.
16/17 anonim válasza:
Hát én folyékony korrektort/vagy simát szoktam. Ezenkívűl ajakápoló, és ez igaz nem smink de a szemöldökömnél a kósza szálakat kiszedem magamnak, egyébként nem formázom és nem is szeretném.
Sokan mondják, hogy a természetes arc jobb :). Szerintem ha ennyi dolgot használsz mint én az elfogadható, aztán majd később jöhet 13-14 éves korban a szempillaspirál.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!