Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek hány éves kortól...

Szerintetek hány éves kortól lehet sminkelni? Ti hány évesen kezdtétek? 11L

Figyelt kérdés
Nem szemceruza,szemfesték és vörös rúzsra gondolok hanem esetleg szájfény,átlátszó szempillaspirál.

2016. máj. 10. 15:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
13 éves vagyok, szempillaspirált, korrektort (pattanások miatt) és ajakápolót/szájfényt/nude rúzst használok, ez mindig változó, amelyikhez kedvem van. Ezeket minden nap. Néha, amikor nincs suli, használok szemceruzát vagy alapozót ha olyan állapotban van a bőröm, de ez nagyon ritka. Mindenki azt mondja, hogy káros meg minek ennyi idősen, de a suliba senki nem veszi észre, hogy van rajtam smink, senki nem szokta észrevenni. Szerintem a természetes smink nem árt, ha minden nap lemosod, hidratálod az arcodat, jó minőségű termékeket használsz. Én 11 évesen nem sminkeltem, akkor még egyáltalán nem érdekelt a dolog, de mindenki más. Szerintem 11 évesen ha akarsz valamit használni, akkor használj szájfényt vagy valami halványabb színezett ajakápolót meg szerintem az átlátszó szempillaspirállal sincs baj.
2016. máj. 15. 18:14
 12/17 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2016. máj. 16. 10:24
 13/17 anonim válasza:

Ember, ha a spirál átlátszó, akkor minek van? Egyébként csak táncversenyre sminkelek, mert muszáj.

14/l

2016. máj. 24. 16:41
 14/17 anonim ***** válasza:
15 évesen kezdtem, alapozót és szempillaspirált használtam.
2016. máj. 24. 17:22
 15/17 Fizikiwi ***** válasza:

Én szájfényezek csak.

12/l

2016. júl. 31. 22:22
 16/17 anonim ***** válasza:

Hát én folyékony korrektort/vagy simát szoktam. Ezenkívűl ajakápoló, és ez igaz nem smink de a szemöldökömnél a kósza szálakat kiszedem magamnak, egyébként nem formázom és nem is szeretném.

Sokan mondják, hogy a természetes arc jobb :). Szerintem ha ennyi dolgot használsz mint én az elfogadható, aztán majd később jöhet 13-14 éves korban a szempillaspirál.

12/L

2016. aug. 17. 14:47
 17/17 anonim ***** válasza:
.
2017. febr. 11. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!