Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok ti hány évesen kezdtete...

Lányok ti hány évesen kezdtetek vagy majd kezdtek sminkelni?

Figyelt kérdés

2015. szept. 17. 18:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
56%

én kb 13 éves koromba kiszedtem a szemöldököm és elég rosszul sült el és rajzoltam egy darabon :D szóval ha azt nézzük 13 éves koromban kezdtem. utána pedig fokozatosan kezdtem el használni púdert, alapozót, szájfényeket, rúzsokat, szempillaspirált, szemfestéket, szemceruzát, szemhéjfestéket :)

17/L

2015. szept. 17. 18:15
 2/19 anonim ***** válasza:
38%

Én 7.-es voltam, amikor elkezdtem kihúzni a szememet, majd szempilla spiráloztam. Szerencsére a szemkihúzást hamar elhagytam :D nagyon béna volt.

9.-es korom óta rendszeresen festem magam, de csak szempillaspirál.

2015. szept. 17. 18:35
 3/19 anonim ***** válasza:
14 évesen kezdtem, (mára már csak röhögök az magamon) azóta leszoktam róla, csak minimálisat használok. (korrektor, ritkán szemceruza, és spirál)
2015. szept. 17. 19:48
 4/19 anonim ***** válasza:
13 évesen kezdtem szempillaspirállal, és a szemöldökömet is akkor kezdtem el kiszedni.
2015. szept. 17. 19:58
 5/19 anonim ***** válasza:

Csak korrektort használok, meg néha kiszedek egy szál szemöldököt ha nagyon kilóg és hülyén áll.

15/l

2015. szept. 17. 21:04
 6/19 anonim ***** válasza:
Kb 14 éves koromban kezdtem szemhéjfestéket használni, de nagyon keveset és bézs/barna színűt. Még nem voltam 15, amikor barna szemceruzát használtam felül a szempillák tövébe. 16 évesen jött mellé a spirál és a púder a mattítás miatt, de ekkor már a szemhéjfestéket elhagytam. Kb 17 éves korom óta használok alapozót, tust, spirált. Ez azóta is így van, de nyáron ált a tus kimarad :D alkalmakra megy szemhéjfesték. Most vagyok 21 :)
2015. szept. 18. 01:08
 7/19 anonim ***** válasza:
12-13évesen
2015. szept. 18. 03:46
 8/19 anonim ***** válasza:
16 évesen kezdtem és csak szemceruzát használtam.
2015. szept. 18. 17:41
 9/19 anonim ***** válasza:
5.-es korom óta sminkelek. Elsősorban a bőrhibák elfedése volt a cél, de a szememet is próbáltam hangsúlyozni szemceruzával, szempillaspirállal, mivel szemüveges is voltam, önbizalmam meg semmi.
2015. szept. 18. 18:06
 10/19 anonim ***** válasza:
43%
(az önbizalomnak még mindig nincs köze a sminkeléshez...)
2015. szept. 19. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!