Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok ti hány évesen kezdtete...

Lányok ti hány évesen kezdtetek vagy majd kezdtek sminkelni?

Figyelt kérdés

2015. szept. 17. 18:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

13 évesen kezdtem alapozóval. Nagy hülyeség volt, mert soha nem volt egy pattanásom se :D De hát a barátnőim is használták, miért pont én lógnék ki a sorból...

14 évesen pedig hozzáraktam a többi dolgot. De mindig is elég natúran sminkeltem magam a hétköznapokon. (alapozó, korrektor, szemöldökceruza, szemöldökpor, szempillaspirál, pirosító/bronzosító)

2015. szept. 19. 17:49
 12/19 anonim ***** válasza:
39%

"De hát a barátnőim is használták, miért pont én lógnék ki a sorból... "

beee?

2015. szept. 20. 14:47
 13/19 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem nincs abban semmi gáz, hogy 13 évesen nem akartam kilógni a sorból. Ez a birkázás csak a te szintedet mutatja. :)
2015. szept. 20. 18:01
 14/19 anonim ***** válasza:

6-7 osztályban kezdtem, akkor meg csak szempillaspirallal, 8ban a borhibaim miatt elkezdtem alapozot hasznalni, neha megprobalkoztam a tusvonallal. 9ben mar megvolt az alap sminkem, ami bbkrem, korrektor, szemoldoceruza, szempillaspiral. Nyaron hasznaltam pudert is, hogy fixaljam egy kicsit az alapot, de ennyi.

Szerintem sincs semmi baj azzal, ha az ember kedvet kap valamihez, nem q hasonlítasi vagy osztonoz, hanem az ember csak kivancsi, ki akarja probalni.

Aki meg azt mondja, hogy a sminkelesnek semmi koze az onbizalomhoz, az merfoldeket teved. De, eleg fontos, hogy a pattanasok aknek esetleg latszanak-e, es az egesz vilag ugy nez rad, mintha lepras lennel, vagy eltakarod, es mindenki lathatja a termeszetes azepseged, a pubertas szorakozasa nelkul. Nekem peldaul szokek a szempillaim, miota festem oket sokkal jobban erzem magam, mert kiemeli a szemeimet, es sok onbizalmat nyerek abbol, hogy sokan megdicserik a szemeim...

2015. szept. 21. 11:27
 15/19 anonim ***** válasza:
13evesen kezdtem szemceruzaval, szemhejfestekkel kesobb. Aztan olyan 16evesen tus ,spiral, alapozo. Aztan ez sokaig, majd 19tol kiegeszitve szemoldokcerutava, puder
2015. szept. 21. 12:04
 16/19 anonim ***** válasza:
27%
Ha valakinek a külsejétől függ az önbizalma, az régen rossz.
2015. szept. 22. 05:29
 17/19 anonim válasza:
7.-ben használtam néha-néha szempillaspirált, most 8.-as vagyok és a szempillaspirál mellet már szemceruzát is használok. Mást nem. (Esetleg néha szájfény)
2015. szept. 24. 19:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Ne szoktam sminkelni, még sose kaptam hozzá kedvet:D

17/l

2015. okt. 28. 07:06
 19/19 anonim válasza:
Én 8.-os vagyok (14 éves). Ebben az osztályban kezdtem a sminkelést. Korrektor a bőrhibákra, szempillaspirál, és púder. Sztem középiskolában is ennyit fogok használni, max. egy kis szemöldökport még.
2016. nov. 12. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!