Tudnátok segíteni hogy elfogadjam önmagam?
Nem érzem szépnek magam és valahogy szeretnék az lenni de nem tudom hogy ,hogy fogadjam el magam. A családom azt mondja hogy szép vagyok de a barátaim szerint nem vagyok az. A családom is azért mondja ezt hogy ne bántsanak meg. Kérem valaki segítsen elfogadni magam mert már öngyillosságon is gondolkoztam [link]
Az instagrammomrol kilinkeltem egy képet.
Kérlek valaki segítsen hogy el tudjam fogadni magam.
Előre is köszi
13/L
Szia!
Egyáltalán nem vagy csúnya, és hidd el, még rengeteget fogsz változni!
Az önbizalmadat kell rendbe tenni, és akkor más lesz a magadról alkotott képed. Például kezdj el sportolni, néhány hét alatt már lesz változás az önbizalmadon, ha olyan dolgot csinálsz, amit szeretsz és élvezel. A legegyszerűbb dolog, amit akár holnap is el tudsz kezdeni, az a futás. Fogod a tornacipőd és kimész az utcára. Elsőre nyilván furcsa lesz és lehet, hogy nehéz is, de ahogy fejlődsz lesz egyre élvezetesebb.
Sok sikert, és hidd el: nem éri meg ilyen dologért öngyilkosnak lenni. Ezen az időszakon mindenki átesik és, ha mindenki ezt tenné már kihalt volna az emberiség.
Kedves Blanka,
egyrészt szerintem csinos 13 éves lány vagy. Még inkább kislány, aztán egy-két év és nő leszel. Ilyenkor a többséget gyötrik ezek a kérdések, hogy milyen is ő, kik fogadják el ilyennek, a kamaszkor jóformán ebből áll, hogy próbálod elhelyezni magad a világban. Légy magabiztosabb kicsit! Semmi okod nincs arra, hogy utáld magad.
Az állítólagos "barátaid" nem lehetnek igazán jó barátok, ha ilyeneket mondanak. Akit szeretünk, azt nem bántjuk, és amúgy is, ha valóban szeretjük, kedvesnek, szépnek is látjuk. (Amúgy úgy öltözöl, ahogy jól esik vagy kényelmes, ha kapucnis pulcsiban érzed jól magad, akkor hordd azt! Nőként sem kötelező mindig puccba vágni magunkat, a kényelmes ruhában csinosabb az ember, mert jól érzi magát!)
Az öngyilkosságnak az égadta világon semmi értelme. Én is átestem ilyen időszakon, amikor ezen agyaltam, és mondhatom, azóta annyi minden klassz dolog történt, bazi nagy kár lett volna kihagyni. Szóval szerintem adj esélyt az életnek, hátha bejön! ;)
Másrészt légy óvatosabb, ha már feltöltöd a képed és az arcod valahova és belinkeled egy ilyen oldalra, mint a GYK, máskor úgy csináld, hogy a valódi neved ne lehessen kideríteni belőle! Vannak rosszindulatú emberek, akik direkt önbizalomhiányos, elismerésre és elfogadásra vágyó gyerekeket, kamaszokat keresnek és aztán kihasználják őket, bántalmazzák, zsarolják vagy még rosszabb dolgokat tesznek velük. Vigyázz magadra, egy ilyen aranyos, okos tekintetű, csinos kislány, mint te, ne kerüljön bajba!
Minden jót kívánok:
Egy egykori önbizalomhiányos kislány, aki mostmár nagyon boldog felnőtt nő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!