Meg tudnátok győzni tetoválással kapcsolatban annyira, hogy vmennyire elfogadjam?
Kissé ellene vagyok, mert most már annyit látok nap mint nap, hogy már fáj. :(( A munkahelyen a kollégákon két könyökig, van, akiknek a nyakán, a vásárlókról nem is beszélve, tavasztól őszig folyamatosan látom.
Színesek, pillangók, rajzok, virágok, stb. stb. Nekem egy sincs, korábban sem hiányzott, most pedig már kifejezetten ellene lennék magamon, egyszerűen megcsömörlöttem tőlük. Úgy gondolom, nem tudnának rábeszélni, nem is szeretnék tetkót, nincs is napirenden. Zavarna, ha a ruhából az x része kikandikálna, a többi része nem. Nem járhatok pucéran egész nap. Ok, fiatalon elmegy, de pl. anyuka korban?? (Igaz, találtam a neten idősebb generációt tetkóval, lehet, csak szokás kérdése.)
De tetszik egy srác, neki az egyik lábszárán van és a csuklóján, pontosabban ennyit láttam még rajta, a pólója alá nem néztem be. De ha a háta tele van varrva, akkor kiábrándulok belőle. Legalább el bírnám fogadni a tetkót, de egyre többet látok nap mint nap, és nem megy. :((
Szóval, a kérdést azért írtam ki, hogy hátha meg tudnátok győzni, hogy vmennyire elfogadjam máson.
Lol, akkor dolgozzál magadon, én biztos nem fogok téged okítani, hogy fogadd el és tiszteld mások embernek a döntését a saját testével kapcsolatban. Őszintén szólva pont nem érdekel, elfogadod-e vagy nem. Téged avar, akkor te dolgozz magadon. Minden normális emberi jellemfejlődés így működik.
Nekem senki nem fizetne ezért, úgyhogy hajrá.
Na, figyelj. A legjobb erre talán az, ha elkezdesz az emberekkel beszélni a tetoválásukról. Az elfogadás mindig ott kezdődik, hogy a tetoválás mögött megnézed az embert. Ezek minták, ízlés, vkinek jelent vmit, vkinek nem, csak jól kinézőnek tartja.
Nem kell, hogy tetszenek a tetoválások, és a legfontosabb, hogy nem kell, hogy rajtad legyen! Ez saját döntés. Én sem ártottam azzal senkinek, hogy nekem van három kicsi és két nagy, és még tervezek, más sem árt azzal, hogy neki nincs. Döntés. Ízlés. Ezt el kell fogadni.
Próbálj beszélni a sráccal és próbálj beszélni vele a problémádról. Vagy egy másik tetoválttal. Akár velem is, én is szívesen beszélgetek.
És a tetoválás nem rábeszélés kérdése. Én is csak azt próbálom meggyőzni, akin látom, hogy szeretné, de mondjuk fél a fájdalomtól. De soha egyéb esetben, és olyan is van, hogy lebeszélem.
Személy szerint az ecsetfejbe, a tél közepén kilógó derekakba stb. csömörlöttem bele, de elfogadom, hogy ő ilyen. És lehet, hogy tök érdekes és értékes ember, maximum az ízlése nem tetszik...
Az elfogadás a megismeréssel kezdődik :). Úgyhogy próbáld meg így. Ha az akarat megvan, akkor ez a következő lépés.
Lehet, sosem fogod tudni úgy elfogadni a tetoválást, hogy szexuálisan vonzódj egy tetovált emberhez, de legalább el tudsz majd tőle vonatkoztatni, és a mögötte lévő embert figyeled :). Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!