Mit tegyek, hogy elfogadjam önmagam?
Szerintem testsúlyod és a magaságod teljesen rendben van nekem is vannak ilyen osz.társaim és mégis boldogok magukkal meg a kinézetükkel.
Ha a mosolyod zavar akkor esetleg tükör előtt gyakorolhatod de figyu nekem pl. tetszik egy fiú és annak is hülye mosolya van mégis tetszik(ok ez fura és hülye példa volt de gondolom érted...)
Én is olyasmi vagyok mint te mindenkinek meg akarok felelni, de én is dolgozom ezen hogy ne így legyen.
Lényeg az hogy higyj ön magadban és kerüld el mások negatív véleményét úgy hogy egyszerűen nem figyelsz rájuk.
És ha úgy gondolod hogy mindenki csinibb nálad akkor erre is mondok egy fura példát: ott van Marilyn Monroe ő rajta is volt felesleg és plusz de ettől függetlenül tudtommal rengeteg ember szerint ő legszebb legsexysebb nő.
A szépseég tehát nem pont kicsi pluszban vagy testfeleslegben merül ki hanem másban is.
Nem azt mondom hogy legyél 13 évesen 90-100 kilós de gondolom érted..
Ahogy írtad és ahogy a válaszom elején is írtam a magasságodhoz teljesen jó a súlyod még hogyha te plusznak is látod :)A mosolyodon pedig ha nagyon zavar alakíthatsz
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!