Elfogadjam? 16/L (többi lent)
Figyelt kérdés
Egy fiú barát,de mondjuk inkább csak haver,felsőt/felsőket akar nekem venni,olyan 14000 ezer körüli összegért.Saját keresetéből venné,ő 3 évvel idősebb.Azt mondja azért akar venni,mert sokat segítettem neki,de ezek csak ilyen nagyon egyszerű apróságok voltak,amikhez ő nem annyira ért.Tudom,sokak szerint ez az összeg nem sok,de szerintem azért igen.A fiú anyagi helyzetéről annyit nem tudok,nem gazdag,de szerintem olyan középosztály.Én mondjuk eleinte 100% biztos voltam benne hogy nem fogadom el,de anyám annyit mondogatja hogy fogadjam el,mert ennyiért senki nem vesz nekem,hogy bogarat ültetett a fülembe.Ebben igaza van,nagyon szegények vagyunk,minden távolabbi családtagom is.Ezért bizonytalanodtam el egy kicsit,és nem tudom mi legyen.Olyan válaszokat ne írjatok hogy mit problémázok ezen ennyit stb.2013. ápr. 25. 17:14
2/6 anonim válasza:
14000Ft nem sok? Jézusom melyik világban élsz te? Nekem biztos nem lenne pofám elfogadni. Hívjon meg moziba vagy beülni cukrászdába ilyesmi, ha nagyon akarja, de ruhát venni ennyiért túlzás.
4/6 A kérdező kommentje:
2.-es:Azt írtam hogy szerintem sok.
2013. ápr. 25. 17:35
5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi a válaszokat.
2013. ápr. 25. 17:35
6/6 anonim válasza:
Tudom, hogy azt írtad, de azt is, hogy sokak szerint nem az. Hidd el, hogy ez nagyon sok más embernek sem kevés pénz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!