Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elfogadjam? 16/L (többi lent)

Elfogadjam? 16/L (többi lent)

Figyelt kérdés
Egy fiú barát,de mondjuk inkább csak haver,felsőt/felsőket akar nekem venni,olyan 14000 ezer körüli összegért.Saját keresetéből venné,ő 3 évvel idősebb.Azt mondja azért akar venni,mert sokat segítettem neki,de ezek csak ilyen nagyon egyszerű apróságok voltak,amikhez ő nem annyira ért.Tudom,sokak szerint ez az összeg nem sok,de szerintem azért igen.A fiú anyagi helyzetéről annyit nem tudok,nem gazdag,de szerintem olyan középosztály.Én mondjuk eleinte 100% biztos voltam benne hogy nem fogadom el,de anyám annyit mondogatja hogy fogadjam el,mert ennyiért senki nem vesz nekem,hogy bogarat ültetett a fülembe.Ebben igaza van,nagyon szegények vagyunk,minden távolabbi családtagom is.Ezért bizonytalanodtam el egy kicsit,és nem tudom mi legyen.Olyan válaszokat ne írjatok hogy mit problémázok ezen ennyit stb.
2013. ápr. 25. 17:14
 1/6 anonim ***** válasza:
ne.
2013. ápr. 25. 17:18
 2/6 anonim ***** válasza:
14000Ft nem sok? Jézusom melyik világban élsz te? Nekem biztos nem lenne pofám elfogadni. Hívjon meg moziba vagy beülni cukrászdába ilyesmi, ha nagyon akarja, de ruhát venni ennyiért túlzás.
2013. ápr. 25. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Fogadd el.
2013. ápr. 25. 17:23
 4/6 A kérdező kommentje:
2.-es:Azt írtam hogy szerintem sok.
2013. ápr. 25. 17:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi a válaszokat.
2013. ápr. 25. 17:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy azt írtad, de azt is, hogy sokak szerint nem az. Hidd el, hogy ez nagyon sok más embernek sem kevés pénz. :)
2013. ápr. 25. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!