Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy elfogadjam magam?

Mit tegyek hogy elfogadjam magam?

Figyelt kérdés

egyszerüen nem tudom elfogadni magam

a terhességem alatt 30 kg felesleg maradt rajtam

2011. márc. 16. 14:30
 1/3 szamóca. ***** válasza:
bocs, bunkó leszek. fogyókúrázz. mozogj sokat, táplálkozz egészségesen.
2011. márc. 16. 14:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Gondolj arra hogy másnak is van túlsúlya, és ettől még lehetsz épp olyan boldog mint más, mert ha nem fogadod el magad akkor nem is nagyon érezheted magad jól, és az életnek nem az a lényege hogy jól érezd magad?

Bocs, nem lennék olyan jó pszichológusnak...

2011. márc. 16. 15:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Az első és legfontosabb: Mássz ki az önsajnálatból. A jelek szerint van egy gyermeked, már csak miatta is. Gondolom nem azért vállaltál gyereket, hogy topmodell legyél utána. A terhesség utáni hízás természetes dolog és mint olyan, nem kell szégyellni.

Ha már elhatároztad, hogy kilépsz a depresszív napokból, már csak egy lépés. Foglalkozz magaddal is, ne válj géppé! Ha teheted mozogj, táplálkozz egészségesen és idővel le fog menni a felesleges X kilogramm.

Sok sikert,remélem hasznos voltam!

2011. márc. 16. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!