Mit tehetnék, hogy végre elfogadjam magam? 15/L
1. hobbi
2. sport
3. önkéntes munka
Ezt tudom javasolni.
Kifejtem:
1. ha van valami amiben jó vagy, akkor csináld. Az ,hogy kreatív vagy ,hogy valami különleges, alkotást adhatsz a világnak, nyíltabbá tesz, jobban kontaktust tudsz teremteni a világgal, ráadásul növeli az önbizalmad a saját szemedben nősz majd hatalmast, mert az embereknek jó a tudat, hogy ott hagyják a világukban a "lenyomatukat"
2. a sport növeli a magabiztosságot és a kitartást, nem mellesleg formálja a tested, ami bónusz a pasiknál. Aki sokat sportol annak a lelke is megerősödik, szóval melegen ajánlom.
3. az önkéntes munkát azért ajánlom, hogy legyen világképed és ne ragadja le egy olcsó hollywoody tinilány szintjén. Manapság tömegjelenség, hogy a csajok itt cidriznek, hogy senki nem veszi őket észre, nem a társaság lelkei, nem elég szépek, nem elég magabiztosak, biztos mindenki kiközösíti őket... stb stb stb. Viszont ha elmész önkéntesnek és teszel valami jót a nálad rosszabb sorúakért pl menhelyen ápolod a sebesült állatokat, vagy családotthonban segíted az egyedülálló anyákat, esetleg harcolsz a környezetvédelemért... akkor látni fogod, hogy a te nagy bánatod eltörpül a világ gondjaihoz képes, és te gyakorlatilag úgy élsz mint egy királylány miközben máshol naponta AIDS-es gyereke születnek a halál biztos ígéretével, nőket erőszakolnak nap mint nap, anyák kényszerülnek gyermekeikkel az utcára és valaki még 40 sem tud olvasni. Ha ezekkel szembesülsz, akkor nem fog érdekelni, hogy mit gondol rólad Józsika, hálás leszel azért ,hogy te normális életet élhetsz, ahol nem erőszakolnak meg az osztálytársaid, nem csonkítják meg a vaginád, van mit enned minden nap.
Hát ennyi.
23/L
Próbálj meg olyan baráti/haveri kört magadköré gyüjteni akikkel jól érzed magad,önmagad tudsz lenni és elfogadnak. Nem kell feltétlen a sulibol. A többi emberrel meg ne foglalkozz. Semmivel nem jobbak nálad. Tudom hogy nehéz nem törődni mások véleményével főleg ha össze vagy velük zárva adott esetben a suli miatt. Nekem is ez volt de valamennyire megtanultam leszarni mindenkit aki kritizált vagy nem fogadott el úgy ahogy.
Nem akarok az agykontrollrol beszélni mert hosszú, de az biztos hogy ha sokat mondod magadnak és sokat gondolsz rá hogy te igenis szép vagy,jó vagy tökéletes vagy stb akkor el fogod hinni és jobb lesz a kisugárzásod is.
A fiukat meg szard le de tényleg, az az 1 találjon szépnek aki majd az igazi lesz. Meg fogod találni idővel.
Köszönöm szépen, mindenkinek ment a +!
Szerencsére értelmes válaszok jöttek! Megpróbálom megfogadni a tanácsokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!