Szerintetek elfogadjam az ajánlatot?
Figyelt kérdés
Egyetem mellett melózok, és ami az albérlet meg létfenntartás mellett megmarad, azt mindig félrerakom, aztán, ha úgy gondolom, hogy jól teljesítettem, akkor ebből a tőkéből meg szoktam lepni magam valamivel. Mivel ez a szemeszter várakozásomon felül sikerült, vettem magamnak karácsonyra egy iPhone 3gs-t. Viszont szerencsétlen alig élt meg 2 hetet. Történt ugyanis, hogy haverom nálunk volt. Elkérte nézegetni a telefont, tette mindezt az erkélyen. Mondtam, hogy vigyázzon rá, sok melóm van benne. Amíg bementem kávéért, addig ő a gyorsulásmérővel játszott, minek következtében a masina zuhant 8-10 métert. Mivel pillanatnyilag nem áll valami fényesen anyagilag, nem volna szívem kitaposni belőle a pénzt, szóval adtam neki egy év haladékot, addig azért örülnék, ha összekaparná. Viszont neki is iPhone-ja van, igaz csak 3g. Felajánlotta, hogy odaadja, amíg nem teremti rá elő a pénzt. Szerintetek etikus lenne elfogadni az ajánlatát? Végül is eddig is megvoltam iPhone nélkül, viszont nem véletlenül vettem, és elég sokat is melóztam érte. Ti mit tennétek?2010. jan. 29. 11:01
1/3 anonim válasza:
Én talán úgy egyeznék meg vele,hogy amíg megszerzi a pénzt a másikra,addig az övé egy hétig nála lenne,egy hétig nálam.
2/3 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Most az a léyneg, hogy etikus-e, vagy hogy megvagy-e iPhone nélkül?
3/3 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális az, hogy ha tönkrevágta a telefonod, akkor addig ad "póttelefon", amíg nem pótolja anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!