Nem találom önmagam, mitől lehet?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és nem találom önmagam.. úgy értem, hogy nem érzem azt, hogy én milyen típusú is vagyok.. nem vagyok ribi, de így flörtölgetni tudok.. modellkedem, de nem érzem magam ilyen nagy modellnek, csak ha épp hívnak fotózásra vagy bármi.. tipikus 16éves lánynak sem érzem magam, mert nem szeretem ha utánoznak és állítólag (mindenki szerint kb.) nagyon jó stílusom és érzésem van.. hogy jöhetnék rá végre ki is vagyok valójában? (mondjuk lehet, hogy egy szerelem segítene..) kérnék segítséget tőletek! (:2014. aug. 2. 23:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!