Hogyan legyek önmagam a suliban?
Nálunk a suliba simán megengednek fekete körmöt. Vagyis ellenzik de nem tesznek ellene semmit.
Fekete cuccok, szegecses öv, karkötő ,rocker fülbevaló, gitáros, dobos fülbevaló (vagy ami ehhez a stílushoz kapcsolódik). A hajad is állhat úgy ahogy te szeretnéd. (Nem tudom ogazán hogy ebbe a stílusba milyen haj illik).
Sajnos erre nem tudok kielégítő választ adni, ha nem engedik, akkor nem nagyon tudsz mit csinálni, nálunk hálistennek nem szóltak az ilyesmi miatt! Van is egy érdekes történetem! :D
Osztályfőnököm volt a matek tanárunk, egyik nap egy szegecses csuklópánt volt rajtam, elég nagydarab szegecsekkel! Finoman közölte, hogy a szegecses csuklópántot csak azért ne hozzam magammal legközelebb, mert balesetveszélyes (egyébként semmi másért nem szóltak)! Aztán elkérte, felrajzolta a táblára egy szegecs síkravetített képét, hasraütésszerűen mondott méreteket, és azt mondta, számoljuk ki a csegecs felszínét, és térfogatát! :D Természetesen utána visszakaptam! :)
Jófej tanár, szerettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!