Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy visszakapjam...

Mit tegyek hogy visszakapjam a régi önmagam?

Figyelt kérdés

A személyiségem kapcsán! Eléggé depressziós jellegű voltam mostanában mert nagyon kevés önbizalmam volt, azt hittem menidenki szebb, jobb nálam mert a szüleim is ezt mondták!

Régen volt egy bandánk, egy szűk baráti kör. Most pár ember átpártolóban van egy másik csoporthoz és úgy érzem már nem is ismerem a barátaimat. Szeretném visszakapni a régi életem, és meg akarok változni, újítani! Kérlek segítsetek nekem, hogy kezdjek bele? mit tegyek?

Köszi, 15, Lány!

2011. dec. 26. 21:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom mióta ismered őket, és mennyire a barátaid, nem is vonom kétségbe hogy azok,. Lehet, hogy tényleg jó barátaid (szóismétlés hehe), és nagyon szereted őket, és ők is téged, de muszáj kicsit túllátnod rajtuk..Úgy értem, velem is így volt, voltak nagyon nagyon jó barátaim (és még mindig azok) aztán elkerültem más helyre, megismertem más embereket, és rájöttem, hogy azon kívül amiben azelőtt éltem, mennyi minden van még.

Mivel mi eléggé zárt csoport voltunk, szóval voltunk négyen öten, és nem nagyon barátkoztunk másokkal sok éven át, kialakult egy bizonyos nézetünk, véleményünk a dolgokról, és ha kilógtál belőle, akkor furán néztek rád. Ez eléggé behatárolt minden területen, szóval pl sokáig nem mertem bakancsot hordani, mert majd úha, mit szólnak hozzá. Persze ezek nem halálos lenézések és kiutasítások voltak, csak éreztették, néha elég bántón.

Nade csak azt akartam mondani ezzel a dologgal, hogy most már azt hordok amit akarok, azt mondok azt teszek és úgy ahogy én akarom, mármint a saját véleményemre hallgatok, és attól függetlenül hogy még mindig szeretem őket, és sok újonnan megismert embert is, de megtanultam kiszűrni a vélemények közül ami fontos és építő jellegű kritika és ami nem.

Talán jót fog tenni, ha egy kicsit elszakadsz tőlük, nem örökre, mindenesetre ismerkedj, keress új barátokat, ami nem jelenti a régiek eldobását, csak legyél nyitott, minél nyitottabb mindenre, figyelj jól a világra, próbálj ki új dolgokat, fess, lovagolj, ússz, fotózz, találd meg ami érdekel, és vesd bele magad teljes erővel.

És ne neheztelj rájuk, mert valószínűleg ők is csak vágynak az új dolgokra.

Kicsit hosszú lett és zavaros, de remélem hogy tudtam segíteni, és sok sikert az élethez kiscica! (ezt a szót muszáj volt leírnom)

Ui: Ne a régi önmagad akard visszakapni, keresd meg a valódit!

2011. dec. 26. 22:51
 2/2 A kérdező kommentje:
nagyon köszi kipróbálom őket! wáh de szép volt a vége XD :")))
2011. dec. 26. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!