Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy visszakapjam...

Mit tegyek, hogy visszakapjam a régi önmagam?

Figyelt kérdés

Régen voltak terveim, céljam, de már nincsenek. Mióta megállapítottam, hogy nem vagyok olyan okos, meg nagy szám, mint gondoltam, mindent elszúrok. Kudarcok sorozata az életem. Nagyon nagy elvárásokat támasztottam magam elé, amolyan irreálisat. És ez nem egy diplomát jelent. Ha egyszerű és átlagos ember maradok, úgy érzem, hogy nem érek semmit. Emiatt a nagy elvárás miatt, nincs kedvem ahhoz, amit valóban tennem kéne. Elkönyveltem, hogy nem lesz belőlem senki, hogy egy nagy nulla vagyok.

19/L

2009. aug. 26. 17:58
 1/3 anonim ***** válasza:

felejtsd el azt az egészet

próbálj meg úgy gondolkodni ahogy anno tetted

és kisebb célokat tűzz ki magad elé pl. h jól induljon a suli v kezd el egy új hobbit és abban legyél ügyes v ienk

remélem tudtam segíteni

L/14

2009. aug. 26. 18:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Magyarország 90%-a így van vele, tudom enyhe vígasz. :S
2009. aug. 26. 18:08
 3/3 anonim ***** válasza:
ez egy spirál. vagy örvény... csak azt ne hidd hogy törvény. én elhittem. hiába tudom, hogy pozitív gondolatok, zárd ki ami zavar, trallalala... gyakorlatba nem sikerül átültetni. és a kudarc tovább nyom le. és úgy érzem minden hiába. de talán ez is csak egy érzés, és elmúlik.
2009. aug. 26. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!