Miért nem tudok közösségbe önmagam lenni?
Mindig mondogatom magamnak amikor megyünk vhova, hogy nah most megmutatom a nyár folyamán mennyit változtam, de a végén mindig megfutamodok például:volt a focipályánkon egy rendezvény, és felvettem egy fekete csőgatyát lánccal az oldalamon, egy kicsit csillogósabb, ilyen rockerujjatlant, szegecses karkötőt, kifestettem az egyik kezemen a körmöm feketére, és felvettem a fehér fullcapem, és egy kockás tornacipőt, előtte tök jól éreztem magam, de amint kiértünk teljesen elment minden önbizalmam. Úgyéreztem, hogy mindenki furcsán néz rám, ezért gyorsan hazaszaladtam, és levettem a láncot a karkötőt, és felvettem egy fiús szabású rövidujjút, és abban már sokkal jobban éreztem magam...
13/l
Mert nem önmagad akartál lenni, hanem valaki más...
Valaki másnak akartál megfelelni vagy tetszeni.
Az vagy Te, ahogy jól érzed magad.
az attól függ hogy a csillogó rokkerlédi vagy az átlagoskislány az álarcod a többiek felé.
az emberek mindig is féltek mások véleményétől, így működnek a normák. akik nem félnek azok eleve normálisak, vagy lázadók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!