Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Alapozás száraz bőrre, mit,...

Alapozás száraz bőrre, mit, hogyan?

Figyelt kérdés

Alapozót keresek száraz arcbőrömre. Nincsenek se pattanásaim, se semmi, teljesen sima az arcbőröm, viszont karikás a szemem. Előzőleg az essence stay all day 16h alapozóját használtam, de annyira kiszárította a bőröm, hogy hámlani kezdett és nem is látszott semmi az arcomon. Szintén az essence stay natural folyékony korrektorát használtam a szememhez, de az meg valamiért csípte a szemgödreim...

Olyan alapozót keresek, ami inkább mattít "porcelán" kinézetet ad, nem ezt a krémes, pacsulis, csillámos fajtát...

Tudnátok ajánlani valamit jót? 4 ezer forint a maximum amit kiadnék rá, ha valóban jó minőség.

2015. dec. 27. 18:39
 1/2 anonim ***** válasza:

először is megkéne szüntetni a szárazságot. egy száraz hámló bőrre felviheted a legjobb high-endes alapozót is,akkor is csúnyán fog mutatni. szóval hidratáld minden este,ha kell nappal is vékonyan.

ja és a mattító alapozók szárítanak a legjobban. én inkább vennék egy normált, amire utólag rápúderezek,minthogy külön mattítót használjak.

márkát tekintve nem tudok ötletet adni ebben a kategóriában. a kremmania.hu-n viszont ha rákeresel az alapozóra, akkor ki fog dobni pár jóra értékelt terméket, onnan válogass.

2015. dec. 27. 18:53
 2/2 Sunshinedoll ***** válasza:
Sok alapozó csúnyán néz ki száraz bőrön. Alapozás előtt mindenképpen hidratáld a bőröd, és utána használj alapozót, ami jó száraz bőrre. Nem tudom, a drogériában kaphatók közül melyik néz ki jól száraz bőrön, nekem a Bourjois healthy mix serum alapozója vált be, viszont azt itthon nem lehet kapni. Nagyon jó száraz bőrön, nem emeli ki a kicsit szárazabb részeket, nem néz ki bénán, viszont nem mattít. Amelyik mattít, az nem néz ki jól száraz bőrön, tapasztalatom szerint csak kiemeli a száraz részeket és az még rosszabb, mintha nem viselnél alapozót.
2015. dec. 27. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!