Alapozás száraz bőrre, mit, hogyan?
Alapozót keresek száraz arcbőrömre. Nincsenek se pattanásaim, se semmi, teljesen sima az arcbőröm, viszont karikás a szemem. Előzőleg az essence stay all day 16h alapozóját használtam, de annyira kiszárította a bőröm, hogy hámlani kezdett és nem is látszott semmi az arcomon. Szintén az essence stay natural folyékony korrektorát használtam a szememhez, de az meg valamiért csípte a szemgödreim...
Olyan alapozót keresek, ami inkább mattít "porcelán" kinézetet ad, nem ezt a krémes, pacsulis, csillámos fajtát...
Tudnátok ajánlani valamit jót? 4 ezer forint a maximum amit kiadnék rá, ha valóban jó minőség.
először is megkéne szüntetni a szárazságot. egy száraz hámló bőrre felviheted a legjobb high-endes alapozót is,akkor is csúnyán fog mutatni. szóval hidratáld minden este,ha kell nappal is vékonyan.
ja és a mattító alapozók szárítanak a legjobban. én inkább vennék egy normált, amire utólag rápúderezek,minthogy külön mattítót használjak.
márkát tekintve nem tudok ötletet adni ebben a kategóriában. a kremmania.hu-n viszont ha rákeresel az alapozóra, akkor ki fog dobni pár jóra értékelt terméket, onnan válogass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!