14 éves vagyok, száraz a bőröm, és pattanásos/miteszeres. Rendesen tisztítom az arcom bármilyen termék használata után, hidratálok radírozok stb.. CC krémet használok. Nem pakolok sokat az arcomra, és próbálok a természetességre törekedni. Jobban érzem magam, ha rajtam van.
Ajánlott??? Hagy ne legyen már ajánlott az alapozó...
Száraz bőrre alapozó? Az én bőröm is száraz, épp ezért nem alapozózom, mert undorító lesz a végeredmény.
Amúgy csak megsúgom, hogy a sok kenceficétől is lehet sok pattanásod, mitesszered. Az ideális arcápolás: reggel-este hideg csapvízzel megmosni, szárazságtól függően bekenni.
Nem kell semmilyen tonik, radír, stb.
(Persze ha sminket mosol le, akkor nem elég a csapvíz.)
2013. okt. 25. 20:18
2/10 anonim válasza:
Nem ajánlott az semmikortól, de bizonyos kor után vagy alkalmakra, ha az illetőnek nincs szép bőre, elkél.
Az lenne a legjobb, ha minél később "szoknál rá".
29 évesen se használok minden nap. Meg is "hálálja a bőröm".
Tizenévesen se kentem, pedig elég problémás volt a bőröm... talán pont ezért szép most, hogy akkor sem maszkoltam? Ki tudja...
2013. okt. 25. 20:22
3/10 anonim válasza:
Ez inkább attól függ, hogy mennyire zavar, mert az alapozótól tényleg szebb lesz az arc viszont nem tesz jót a bőrnek. Egyébként én mikor nem használtam alapozót és krémet sem csak vízzel mostam meg az arcom nem lett jobb. Most jobb a krémektől. (tonlik stb...)
2013. okt. 25. 20:54
4/10 anonim válasza:
Mikor ráncosodsz...Őszintén:Neked korán reggel van 10 perc alvás helyett festeni magad?!;D 14/L
2013. okt. 25. 21:21
5/10 anonim válasza:
3. válaszoló: igen, ilyen az, ha hozzá van szokva a bőröd a tonikhoz és társaihoz. Ezek nem használnak a bőrnek. Tudod te, milyen vegyi anyagot raknak ezekbe? Én akkor sem kenném az arcomra, ha fizetnének érte!
2013. okt. 25. 21:48
6/10 anonim válasza:
Kozmetikus,bőrgyógyász...
Haználj Ilcsi Ichtiolos korrektort,egy éjszaka alatt leszárítja a pattanásokat :) A hidratálásra pedig shea vajat ajánlok.
És a szokásos: heti 2X arcradír,2X pakolás (agyagos vagy iszapos).
Reggel és este arcmosás,hideg vízzel és lehetőleg valami szappannal (teafaolajos/fekete)
2013. okt. 25. 23:12
7/10 anonim válasza:
Most mit kell lepontozni?!....Leírtam,szerintem a bőrödre felesleges kenni,NEM AJÁNLOTT!!,erre lepontoz.!..
2013. okt. 26. 07:10
8/10 A kérdező kommentje:
nem en pontoztalak, es koszonom valaszod!:)
2013. okt. 26. 17:06
9/10 anonim válasza:
Szerintem ameddig eltudod kerülni kerüld ez az alapozó használatát. De ha Max Factor CC krémed van, az nem igen sorolható be alapozónak, inkább BB-nek, szóval inkább ezek mint az alapozó.
2013. okt. 26. 21:51
10/10 anonim válasza:
Nekem régebben elég pattanasos volt az arcom. Oriflem-es bőrradírt és tonikot használtam, ami kiszárított,de száraz bőrön undorító az alapozo. Minden reggel bekell kenni hidratáló krémmel, és elfogadhatobb lesz az eredmény
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!