Kakaos.pampuska kérdése:
Lányok! Létezik valami alapozó száraz bőrre?
Figyelt kérdés
Nagyon száraz az arcomon a bőr. Ha alapozót használok nagyon csúnya és hámlik is. Van esetleg olyan alapozó, ami száraz bőrre van és szépen elrejti a hiányosságokat? Köszi! :)2015. okt. 23. 18:34
1/6 anonim válasza:
Vannak alapozók száraz bőrre, de megfelelő hidratálás, radírozás nélkül nem tesznek csodát.
2/6 anonim válasza:
színezett hidratáló? bb krém? :)
3/6 anonim válasza:
alapozás előtt mindig használj hidratáló krémet, az segít
és amint lehet, mosd le a sminket és kend be
4/6 anonim válasza:
Az alapozás előtti hidratálás olyan alap, mintha azt mondanám, zuhanyzás előtt vedd le a ruhád.
Inkább a bőrápolásra menj rá, kérdező, mert ha száraz a bőröd, azt az alapozó nem tudja elrejteni. Nekem is száraz az orcám és az állam, ilyenkor csúnyán hámlik.
Az arcbőrödnek megfelelő bőrápoláson kívül nem tehetsz mást. (Nyilván az egészséges életmód mellett.)
5/6 Sunshinedoll válasza:
A bourjoisnak van egy olyan alapozója, hogy Healthy mix serum, szerintem az nagyon jó, de ha nem hidratálod rendesen a bőröd, ha nem használsz fényvédőt, és ha nem hámlasztod rendszeresen, akkor az alapozó nem sokat fog érni.
6/6 anonim válasza:
Nekem is nagyon száraz, ráadásul érzékeny is a bőröm, ami bejött, és csak ajánlani tudom, az a Maybelline Affinitone-NEM A FEKETE, hanem a sárga csomagolású, persze alá kell hidratálni-erre is találtam egy nagyon jó krémet-ziaja kecsketej-fehér. :) remélem, tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!