Milyen alapozó van nagyon fehér, és érzékeny (kissé száraz) bőrre?
Szerintem drogériában nem fogsz találni. Nekem is nagyon világos a bőröm, igaz nem hófehér. Szintén a Max Factor CC krémet használom. Hát nekem ez is, mint az összes Max Factor 40-es alapozó, oxidálódik, sötét és baromi rózsaszín. Másoktól is rózsaszínnek hallottam, akik használják, nem tudom neked hogy sárga. :D Ennél világosabb viszont nem nagyon van. Én ezt is úgy használom, hogy 2/3 rész CC krém, 1/3 alapozó (Sleek New Skin Revive - Linen, ez szinte fehér, jó lenne a bőrömhöz, de a fedése szó szerint 0, arra jó, hogy más alapozókat világosítsak vele). Most netről próbáltam rendelni alapozót, de így elég rizikós. Rájuk kerestem a képeknél, mind túl sötétnek tűnik vagy rózsaszín, nekem meg semleges tónusú kéne.
Még a Catrice-t szokták mondani, hogy annak van egy jó világos alapozója, de sajnos ahhoz nem jutok hozzá. Évente egyszer járok olyan helyen, ahol van a márka, de persze ez az árnyalat pont nem volt... A korrektorát be tudtam szerezni, a camouflage-t, abból a legvilágosabb pont illik a bőrömhöz, lehet az alapozó is jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!