Hol lehet a hiba? Alapozás vs. Száraz arcbőr?!
Az a problémám, hogy reggel ugye megmosom az arcom tiszta, hideg vízzel és használok arctisztító habot is. Utána hidratálom az arcomat. És kicsit később (hagyok időt, hogy beszívja az arcom a krémet), amikor sminkelek jön a probléma.
Az arcom nem száraz, sőt, nagyon jó puha, finom tapintású. Teszek egy kis korrektort az aprób bőrhibákra és a karikákra, majd alapozok.
És alapozás után a homlokom és a szemöldököm között kicsit száraz a bőr. Ez mitől lehet? És miért van az, hogy utána meg ez emúlik és nem is látszik semmi. Ez normális vagy ha nem, mi a gond?
Egyébként essence pure teint mousse hab állagú alapozót használok ( [link]
Ha már az alapozásnál tartunk. A korrektort alapozá előtt vagy után kell használni. Én előtte szoktam, de most nézte a youtube-on a sminkakadémia alapozásról szóló videóját és ott először alapozót használnak és utána használnak korrektort a szem alatti részre és a szemhéjra. Most ez hogy van? Mikor kell használni?
Köszönöm!
Megfogadom a tanácsodat! :)
Egyébként én is rendszeresen 'karban tartom' az arcom (sminklemosás, tisztítás, tonizálás, radírozás, hidratálás stb.).
Köszönöm! :)
Akkor ezentúl így csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!