Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hiba volt okleveles műkörmös...

Hiba volt okleveles műkörmös suliba menni?

Figyelt kérdés
csak mert egyszerüen sehol nem alkalmaznak
2009. nov. 6. 14:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom,hogy merre laksz, de Pl Győr v. Mosonmagyaróvár környékén tele vannak az újságok ilyen hirdetéssel, h szépségszalonokba műkörmöst keresnek!
2009. nov. 6. 14:24
 2/4 anonim ***** válasza:
50%
A metropol újságban is szoktak lenni ilyen hídetések. Nézz körül mindenhol. De nem lepne meg, ha nem lenne rá kereslet, mostanság nem sokan engedhetik meg maguknak, a fodrászom régen ki sem látott a melóbol, 1 héttel előbb kellettidőpontot kérni tőle, most órákon át olvasgat, unatkozik, örül, ha betéved hozzá valami. Szerintem a műkörmösökre sincs túl nagy kereslet mostanság, de azért nem 0, biztos fogsz előbb-utóbb találni melót! Sok sikert! És nem volt hiba, már van egy szakma a kezedben! Előrelépés! Anélkül talán még keresni sem tudnál normális munkát, most legalább a lehetőséged megvan rá!
2009. nov. 6. 14:29
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
Nem hogy hiba, hanem hatalmas hiba volt!
2009. nov. 6. 17:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is azt végeztem el! Bár még nem is kerestem állást nem hinném hogy hiba volt! Első sorban mint mellékesként is csinálhatod. A másik hogy gondolom azért nem akarnak felvenni mert nem vagy vállalkozó! De van az a hely ahol fognak alkalmazni nyugi! És lehet bárkinek is OKJ-s bizije ha szar munkát csinál! Csinálj szép ihényes körmöket és akkor biztos fel fognak venni!
2010. jan. 18. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!