Száraz az arcbőröm, rendszeresen kenem hidratáló krémekkel. Hatásosnak tűnik, de amikor felviszem a folyékony alapozót nagyon csúnyán látni, hogy száraz . Mit tegyek? Alapozás előtt mindig megmosom az arcomat vízzel, lehet be kéne kenni krémmel?
Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 15:27
1/4 anonim válasza:
Szerintem próbálj másfajta alapozót, lehetőleg száraz bőrre valót. És egy alapnak is megfelelő hidratáló nem árt alá valóban, felesleges lemosni. Viszont nem minden alapozó kompatibilis minden krémmel, szóval próbálgasd.
2/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam már többfajta alapozót, van olyan alapozóm is, amit ha felviszek nem látszik rögtön , hogy száraz a bőröm, csak 1-2 óra múlva..
Nem tudom milyen krémet vegyek :/
2013. aug. 31. 15:44
3/4 anonim válasza:
Nekem is hasonló problémám van. Most fogom kipróbálni a Nivea make up starter krémjét, hátha az jó. Alapozó helyett pedig BB krémet használok, azzal nem annyira száraz.
4/4 A kérdező kommentje:
BB-t használnak az ismerőseim, de nagyon csillog a bőrük tőle
2013. aug. 31. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!