Fiúk, lányok! Szerintetek rib*s a piros?
Piros körmöket szeretnék,ha már egyszer úgyis karácsony van. :) Viszont sok helyről hallottam vissza,hogy csak pirosat ne,mert az olyan k*rvás. A legjobb barátnőm is ezt mondta konkrétan.
Szerintetek?? /Nem sima egyszínű piros lenne,viszont a piros dominálna./
Kort is írjatok,kérlek! :) Köszi :)
(Fiatal vagyok,középsulis)
Szerintem nem az,de amugy a legvonzobb szin az biztos :D
F21
Ugyan már! Régen én is annak tartottam. De idővel rájöttem, hogy nem minden k*rvás ami piros.
Szóval nyugodtan festheted olyanra.
Nekem most volt életemben először vörös és még csodálkoztam is, hogy mennyire jól áll hozzám, mert a legtöbbször sötét színekre festettem (sötétlila, sötétkék, fekete).. Még az osztálytársam is megdícsérte, hogy milyen csinos.
Én is hetente változtatom a színt. Jövőhétre királykékre festem, azután szerintem megont pirosra, ugyanis közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. :)
kilencedikben èn is megkaptam az osztálytársaimtól,hogy a piros körömlakk ribis.aztán rá 2-3 èvre kivètel nèlkül mindegyik csajnak volt piros korme.
szerintem szèp szín,gyakran viselem.
aki ribi az lehet natúr körmökkel is.aki meg piros lakkot hord,mèg lehet szende szűz!nincsen osszefugges
19N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!