Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk, lányok! Szerintetek...

Fiúk, lányok! Szerintetek rib*s a piros?

Figyelt kérdés

Piros körmöket szeretnék,ha már egyszer úgyis karácsony van. :) Viszont sok helyről hallottam vissza,hogy csak pirosat ne,mert az olyan k*rvás. A legjobb barátnőm is ezt mondta konkrétan.

Szerintetek?? /Nem sima egyszínű piros lenne,viszont a piros dominálna./

Kort is írjatok,kérlek! :) Köszi :)

(Fiatal vagyok,középsulis)

2015. dec. 12. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis. Az egy jó kis karácsonyi szín. Nyugodtan lehet sima piros is. Nekem minden hèten más színű, mindegyik volt már, ès egyedül csak a feketère mondták hogy emós. Szoval nyugodtan legyen bármien színű:) 17/l
2015. dec. 12. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az,de amugy a legvonzobb szin az biztos :D

F21

2015. dec. 12. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:
eléggé
2015. dec. 12. 19:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez hülyeség. Nem az.
2015. dec. 12. 20:36
 5/6 Rebellious Dead Lady ***** válasza:

Ugyan már! Régen én is annak tartottam. De idővel rájöttem, hogy nem minden k*rvás ami piros.

Szóval nyugodtan festheted olyanra.

Nekem most volt életemben először vörös és még csodálkoztam is, hogy mennyire jól áll hozzám, mert a legtöbbször sötét színekre festettem (sötétlila, sötétkék, fekete).. Még az osztálytársam is megdícsérte, hogy milyen csinos.

Én is hetente változtatom a színt. Jövőhétre királykékre festem, azután szerintem megont pirosra, ugyanis közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. :)

2015. dec. 12. 20:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

kilencedikben èn is megkaptam az osztálytársaimtól,hogy a piros körömlakk ribis.aztán rá 2-3 èvre kivètel nèlkül mindegyik csajnak volt piros korme.

szerintem szèp szín,gyakran viselem.

aki ribi az lehet natúr körmökkel is.aki meg piros lakkot hord,mèg lehet szende szűz!nincsen osszefugges

19N

2015. dec. 12. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!