Fiúk! Lányok! Szerintetek a piros vagy a vörös színű körömlakk szexibb kézen? (légyszi minnél többen írjatok)
Figyelt kérdés
Kort is írjatok. :)2010. dec. 30. 20:51
1/9 anonim válasza:
Nekem jobban bejön a vöröses ill. bordó árnyalat, a piros kissé közönséges sztem, de azokba is vannak jók :)
23/L
2/9 anonim válasza:
akár mindkettő, főleg, ha szép a körmöd és ízlésesen öltözöl mellé. 19L
3/9 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat:)
ja és azt kihagytam,hogy a teljes rövidre vágott körömnél,ami most a divat
2010. dec. 30. 21:09
5/9 anonim válasza:
Nekem az ilyen bogyósan piros meg a bordós árnyalatok jönnek be, a vérvörös meg a narancsos vörös árnyalatok nem igazán... de sztem egyik sem szexibb, és ez tényleg csak az egyéni ízlésem.
21/l
6/9 anonim válasza:
a piros tetszik, de a vörös nem. tudom hogy most divat, de olyan vámpíros, én meg alapból nem szeretem az ilyen vámpíros dolgokat pedig most egy csomóan.. de ezt leszámítva is a piros:)
7/9 anonim válasza:
Szupermuffinnal értem egyet... Nálam is a rövid, piros köröm a nyerő. Már jó ideje erre vagyok rákattanva.:D
20L
8/9 anonim válasza:
Szerintem a piros nagyon kamaszos. Ha a szemtelen fiatalságodat akarod hangsúlyozni, akkor az, ha viszont a nőiességedet, akkor vörös v. bordó.
27/L
9/9 anonim válasza:
a piros kihivobb atol fugg mikorra fested ki a kormod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!