FIÚK, (lányok), melyik tetszik jobban? A tökéletesre alapozott-púderezett-pirosítózott arc, amin egy pattanás vagy bőrhiba sem látszik, vagy ha a csaj semmi sminket nem visel, és így látszik, hogy kicsit piros az orra, ha náthás, stb?
Mert a nagyon kisminkelt lányokat állja körbe,bálványozza a legtöbb srác, meg pl Megan Foxot, aki hát nem egy természetes szépség... De mikor felrakok alapozót, korrektort, stb, és TELJESEN sima az arcom, kevesebben néznek meg az utcán, kevesebb bókot kapok... Melyiket preferáljátok?
LÁNYOK, írjatok személyes tapasztalatokat is, légyszi!!
16
Én csak szempillaspirált, színezett hidratálót korrektort és színtelen ajakápolót használok. Aki nem tudja, h sminkeltem, észre sem veszi.
Alkalmakkor szoktam feltenni púdert, ritkábban rúzst, de akkor sem viszem túlzásba.
Szerintem a legszebb a natúr smink.
19/L
nekem a tökéletes smink jobban bejön, és sztem a legtöbb férfi így van ezzel. hiába mondja mindenki h fő a természetesség, ez csalóka dolog, mert nekünk fiúknak a természetes hatású smink pont olyan mintha vki nem sminkelne... igazából van akinek az erős smink nem tetszi (nekem spec azzal sincs bajom), de a természetes hatású annak se tűnik fel.
ja és lehet h nem vagy túl profi, ezt is tanulni kell sztem, látok tizenéves lányokat akik gondolom először kenik ki magukat, és úgy néznek ki mint egy bohóc :/ vki meg olyna ügyes h tök átlagos kinézű csajból full top csaj lesz.
egyébként a smink egyfajta igényesség is sztem, főleg ha náthás v kialvatlan vki, és nem akar rosszul kinézni... de azért ebben is a mértékletességet preferálom, a kevesebb néha több, meg hát kell némi stílusérzék is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!