Már 20 éves vagyok és még mindig pattanásos az arcbőröm, mit tegyek? 20/F
Több mint öt éve ilyen az arcom, igaz régebben sokkal pattanásosabb volt, most már nem annyira igaz, de már nagyon elegem, van mert szinte mindig ott van 1-2 nagyobb és ha el is múlik jön a következő és a következő, most a patikában az ebrimycin gélt ajánlották! ettől se múlik el csak csillapodik, amíg használom!
De végleges megoldás kellene mert nagyon zavar már :S
Igazándiból szerintem ennek az az oka, hogy annyira zsíros az arcbőröm, hogy pl: látszik rajta, hogy szinte csillog és amikor megmosom az arcom, akkor még nem, de egy idő után megint látszik, hogy zsíros és amikor megtörlöm az orromat a kezemmel, szinte olyan lesz a kezem mintha vizes lenne annyira zsíros!
Nem hinném, h valaha végleg is elmúlnának a pattanásaim, de egy próbát megér, ki az akinek, pl. ez, meg ez bevált és ez jó várom az ötleteket?
Igazabból szerintem a zsíros arc bőr ennek, az oka és nem tudom, hogyan lehetne ezt megszüntetni?
Az étrendemnek nem hiszem, hogy valami köze lenne-e hozzá, de fogalmam sincs?!
Igaz, kevés vizet iszok! alkoholt szinte nem is szoktam, inkább ilyen üdítőket, energiaitalokat! (de energiaitalt kb. hetente 1×)
Teafaolajat és fekete szappant azt szerintem szerzek majd be!
Viszont amit írtál, ilyenről még nem halottam /Eveline sos pure control/ szerinted a garnier pure active exfobrusher, is jó erre?
vitaminhiányról nem tudok, amikor a legutóbb vérvételen voltam, akkor vashiányom volt!
Zsíros bőrre ne használj semmilyen olajos készítményt, mert csak eltömíti a pórusokat.
Esetleg megoldás lehet, hogy kevesebb tejterméket fogyassz.
Hát majd lehet, hogy elegyek bőrgyógyászhoz, az a biztos!
köszönöm a válaszokat! mindenesetre engem nagyon zavar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!