Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Eléggé pattanásos, és zsíros...

Eléggé pattanásos, és zsíros az arcbőröm. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
Régóta pattanásos vagy, sok mindent kipróbáltam már. mostanába esténként mosom szappannal. és nem tudom mit próbáljak már ki!! tapasztalatok ez ügyben?

2012. nov. 17. 21:13
 1/3 anonim válasza:
Hát én úgy szoktam,hogy fürdés után, amikor az arcod megpuhult már, arctisztítóval letisztítani és utána meg arctisztító tonic-kal bekenem és akkor másnapra nekem már jobb is szokott lenni, de ez függ a bőrtípustól.:) Csak ehhez be kell szerezni jó "alapanyagot".:P
2012. nov. 17. 21:20
 2/3 anonim válasza:

Itt egy teljesen BIO arcpakolás:(és még olcsó is)

-1 evőkanál feketetea-levél (ha nem tudsz így venni, magában levelet, akkor csak vágd ki egy filterből)

-1 banán villával folyékonyra összetörve

-1 teáskanál méz

-1 mokkáskanál tejpor

Ezt hetente egyszer megcsinálod, és a pakolás között miden nap áttörlöd egy tiszta, olivaolajos törlővel, akkor 3 hét alatt kétharmadával csökken. Ezután még folytasd, ameddig akarod, de nekem bevált

2012. nov. 17. 21:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem a Himalaya Herbals termékei váltak be, uborkás szappan, frissítő tonik, radír és maszk. 300 Ft a szappanja, DM-ben kapható, próbáld ki, nem vesztesz vele semmit.
2012. nov. 24. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!