Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Extrém zsíros az arcbőröm, és...

Extrém zsíros az arcbőröm, és emiatt pattanásos is. Hogyan lehet megoldani a problémát? (csodaszerek, stb)

Figyelt kérdés

Tudtok valami "csodaszert" ami rendbehozza? Olyan szinten zsíros a bőröm(csak az arcomon), hogy reggel megmosom szappanos vízzel, és kb fél óra múlva már annyira zsíros, hogy látszik rendesen a száraz zsebkendőn ha letörlöm vele. Elég sok pattanásom is van. Nekem ezek a tonikok nem igazán használtak, arcszesszel is próbálkoztam, hátha szárítja, az már jobb volt, de csak ideig óráig használ, aztán megint zsírosodik. Próbáltam úgy is hogy pihentetem pár hétig (semmi ilyen cucc rá) hátha így rendbejön, de nem jött. Kb 12 éves korom óta ilyen, és lassan 17 leszek, azóta egyre rosszabbodik. Már baromira zavar. Tudtok rá valami "csodaszert"? Valami komolyabb gyógyszertári cuccot esetleg, ami vénynélküli, de használ? Vagy valami házi praktika esetleg?

Minden válasznak örülök, légyszives írjatok valamit, mert nem lesz ez így jó.

17F

2012. jún. 25. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyásznál jártál már?
2012. jún. 25. 12:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz, belgyógyászhoz, esetleg endokrinológiára.Ezen már külső krémek nem fognak használni, ezt belülről kell kezelni.
2012. jún. 25. 12:37
 3/4 sweetsugar ***** válasza:
Én is azt javaslom,hogy látogass meg egy bőrgyógyászt.
2012. jún. 25. 14:36
 4/4 anonim válasza:

Szia! :)

Merre laksz? Én azt hiszem, hogy tudok neked segíteni, mert végzek egy bőr- és szépségápolási tréninget, amin nagyon jó márkát használunk, de sima boltban nem lehet kapni ezeket a termékeket. Környezetbarát anyagokból állnak, és koncentrátumok, vagyis kevés kell belőlük és sokáig kitartanak. Emiatt sokkal jobb minőséghez olcsóbban lehet hozzájutni.

Már a 29 éves barátom (párom) is használja kb. 2 hónapja az enyémet, és eddig 24-nek nézték, most már 20-nak. :D Tiszta vicces. És olyan puhi az arca! (*U*) Szóval...érted. :D

Nekem is nagyon sokat javult tőle a bőröm. Az volt a heppem, hogy folyton nyomkodtam az arcom itthon. (Igen, ez egy rossz szokás. :D) És a végén szörnyebben néztem ki, mint előtte. Szóval előtte kb. semmi gáz nem volt, de olyan dolgokat látok néha az arcomon, amit más észre sem vesz.

Lényeg, hogy már ritkán vetemedek erre, mert van egy arcápoló szettem, ami a nyomkodást szükségtelenné teszi. :)

Néhány szó magamról:

Budapesten lakom, 21 éves nő vagyok, az ELTÉ-n tanulok fizikusnak, elsőéves vagyok. Foglalkozok személyiségfejlesztéssel (főként a magam érdekében, mivel régen nagyon stresszes voltam; de másnak is szívesen átadom a tudást, mert jó érzés segíteni annak, aki akarja). :)

Ha Budapesten vagy környékén laksz, akkor szívesen segítenék Neked:

Ingyen csinálnék Neked egy bőrápolási "szépségklinikát" (bőrtípusodnak megfelelően). Pl.: elmondanám, hogy TILOS szappant használni, mert az kiszárítja a bőrt. Minél jobban szárítod, annál jobban zsírosodni fog. A hajunk is így működik, ha sokat mossuk. Neked a faggyútermelés egyensúlyát kell visszaállítani.

Kezedben a döntés meg a telefonszámom: +36-30/638-8778. :)

Minden jót!

Szép napot! :)

2012. dec. 4. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!