Segitseg a pattanasok ellen mit tegyek ellenuk?
Figyelt kérdés
19 eves lany vagyok az arcomon csak par darab van de a vallam es a hatan kornyeken rengeteg es vizsga elott allva idegesegembe mind kaparom el szornyen csunya+ zsiros is a borom mit ajnlotok.mikor mulik el ez a pattanasos idoszakom????2012. jún. 23. 21:39
1/2 anonim válasza:
én húszon túl is k_rvára pattanásos voltam arcon-háton-mellkason... ha nagyon durvák, akkor fordulj bőrgyógyászhoz, én olyan orvost ajánlok, aki homeopátiás módszerrel gyógyít, nekem így tűntek el a hatalmas vörös dudorok az bőrömről... ő olyan gyógyszert ad, aminek nincs mellékhatása, és még használ is.
2/2 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszt borgyogyasznal jartam adott valami kenocsot meg gyogyszert de semmit sem ert de a homeopatias kezelesekrol hallotam es allitolag nagyon jok meg kell probaljam
2012. júl. 5. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!