Hogy lehetne szebb az arcom smink és egyéb vegyszerek nélkül? Vagyis hogy ápoljam pl apróbb hibák vagy pattanások ellen?
Pár éve nagyon pattanásos voltam, többféle terméket kipróbáltam, de semmi sem használt, még a bőrgyógyásztól kapott kencék is, csak félig tüntették el őket, az orvosom azt mondta h 25év felett már maguktól is elmúlnak majd. Nem hittem neki, de igaza lett. Igaz nem 100%ban, olykor visszatér 1-1, de már jobb a helyzet.
Remélem sikerül megtalálnod azt a módszert ami a leghatékonyabb, és maximálisan megfelelő számodra.
Én még ajánlanám az uborkás arcpakolást, maszkokat, és igyál rengeteg folyadékot.
Nekem a babaszappan vált be. (Nem a kékfehér pöttyös hanem a Johnson baby-s) Azóta nem is vagyok pattanásos, hogy nem kenem mindenféle tonikkal meg ilyesmikkel az arcom. Ráadásul már nem is pirosodik ki az arcom és tök sima a bőröm. :)
Ismerősöm nagyon pattanásos volt, neki is sokkal jobb lett a babaszappantól. Szerintem egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!