Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitesszerek, pattanások ellen...

Mitesszerek, pattanások ellen mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Az arcom tiszta mitesszer... a szám körül, államnál, orromon, homlokomon, orrom mellett kétoldalt, szemöldököm között elég sok van. ha kinyomkodom őket kb holnapra újratermelődnek és ráadásul valamelyik be is szokott gyulladni.de ha meg kinyomom(a pattanást)akkor ott marad a helye, egy piros folt.kb már az egész arcom piros foltos lett a régi pattanások helye miatt:(tükörbe is már alig merek nézni mert tiszta foltos..+ még a hátamon is vannak pattanások... kipróbáltam már minden kencét, bőrgyógyásznál is voltam de a helyzet alig-alig javult.. Persze az osztályban senkinek sincs pattanása, csak elvétve pár miteszer az arcán, de persze nekem pattanás is+még hátamon is..-.- Légyszi írjatok valami hatékony módszert mert kiidegel ez a egész:( teát, házi kencét vagy valamit!

2012. máj. 19. 12:41
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és 15/L vagyok
2012. máj. 19. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem, ami nagyon jót tett, ez:

[link]

Azóta nem kell alapozót használnom :)

2012. máj. 19. 13:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Menj egy kozmetikushoz arctisztításra :) Ő majd kezeli ezeket, kinyomkodja, meg ken rá cuccokat, amitől nem gyullad be és nem jelenik meg újra.

Aztán nem árt elmenni egy bőrgyógyászhoz aki felír majd valami gyógyszertári rendes készítményt, ami majd tényleg ér valamit, és nincs teli sok szintetikus vacakkal mint a drogériás társai.

2012. máj. 19. 14:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem a "drogériás vacak" is ért valamit. Sőt, soha életemben nem volt ilyen szép a bőröm. Barátnőm ezzel szemben 15 éves kora óta kozmetikushoz jár, havonta olyan ragyák jönnek ki szegénynek az arcán, hogy ő is tőlem kérdezte, mit használok hogy nekem még soha életemben nem kellett kozmetikushoz sem mennem. 27 éves vagyok egyébként, és azóta nem használok sem alapozót, sem korrektort, amióta "drogériás vacakkal" tisztítom az arcom.

Szóval egy próbát megér, mert minden bőrnek más tesz jót.

2012. máj. 19. 15:22
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket, de írhattok még! azt a garniereset kifogom próbálni.

kozmetikusnál már rengetegszer voltam/most is járok

2012. máj. 19. 22:18
 6/7 anonim válasza:
egy fél élesztőt 1-2 kanál langyos tejben keverj krémes állagúra, felkened az arcodra, hagyod megszáradni (15-20 percig), majd körkörösen kezdd el masszírozni, aztán meleg vízzel mosd le. az élesztős dolog nagyon régi praktika, hajpakolásként is ajánlják, bár azt én még nem próbáltam.
2012. máj. 28. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:
abexine gél nagyon atomcsúcsszuperk*rvajóóóó
2012. júl. 26. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!