Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk-lányok (főleg fiúk...

Fiúk-lányok (főleg fiúk véleménye érdekel), tényleg ijesztő a piros szemsmink?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok, csak szolidabb változatban és fekete kontúrral:

[link]

[link]

[link]

Én általában a ruhám színéhez sminkelek és elég sok piros göncöm van, de kaptam már olyan \'bókot\', hogy úgy nézek ki, mintha bemostak volna, pedig sminkmesterek is mondták már, hogy nagyon szépen sminkelek. Szerintem az akkori sminkem se volt túlzó, de hát ezek szerint mindenbe bele lehet kötni. Nektek mi a véleményetek?

2009. febr. 10. 11:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Nekem nem tetszik,de nekem a szolidabbak jönnekbe.Ez túl vad:)
2009. febr. 10. 11:32
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
nekem tetszik, de az tény hogy nem sok ember szaladgál ilyennel a fején
2009. febr. 10. 11:33
 3/12 A kérdező kommentje:
Azért is írtam, hogy szolidabb változatban, csak az árnyalat miatt mutatom a képeket. :) Én a belső szemzugba világos, törtfehéres-bézses árnyalatot teszek, és csak kívülre egy leheletnyi pirosat, az átmeneteket meg szépen elsatírozom. A fekete kontúr is csak kívülről a szem középpontjáig halad alul-fölül egyaránt.
2009. febr. 10. 11:34
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nem igazán jön be, esetleg partikra, de hétköznapi élethez nem nagyon. De ez csak az én véleményem.
2009. febr. 10. 11:41
 5/12 anonim ***** válasza:
62%

Ha jól áll, és meg tudod szépen csinálni, akkor viseld. De szerintem piros ruhákhoz nem pirossal kéne sminelni. A piros annyira erőteljes szín, hogy önmagában is szépen mutat, én például piros cipőhöz már csak piros kiegészítőt veszek fel, mert így egyedi.

Piros ruhákhoz kipróbálnám a lila, vagy a szürke sminket, piros sminket pedig mondjuk fekete, vagy zöld cuccokhoz! :) Akkor lenne aztán csodálkozás :) De szerintem te bevállalós vagy, úgyhogy kipróbálhatod :)

2009. febr. 10. 12:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Bevállalósnak nem mondanám magam, inkább azt szeretem, ha az öltözékem és a sminkem harmonizál. :) Azért köszönöm mindenkinek a válaszokat és az ötleteket, ebből is látszik, hogy mennyire nem vagyunk egyformák - és ez jó! :)
2009. febr. 10. 14:00
 7/12 anonim válasza:
68%
Szerintem emberfüggő hogy kinek mi áll jól,jól nézhet ki ha jól van megcsinálva,de a viselő kinézete is nagyban számít.
2009. febr. 10. 16:55
 8/12 anonim ***** válasza:
9%
valoban szep, ha a smink es a ruha harmonizal. Miert nem a szad hangsulyozod ki? Mondjuk egy szep piros ruzzsal. A szemet meg siman feketesre, vagy naturra festenem.
2009. febr. 10. 17:36
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia.

Először azt mondtam volna, hogy ez a piros nem túl jó választás smink szempontjából. De ahogy leírtad, hogyan alkalmazod stb. meg vagyok győződve róla, hogy tudod mit csinálsz és neked szép.

És ha a ruháddal harmonizál, ennyire igényes vagy, odafigyelsz csak jól nézhetsz ki ;)

Én sminkesnek készülök, engem is állandóan megszólnak mert én meg nem bírom az olyan sminket, ami úgy hat, mintha kb semmi nem lenne rajtad. Lassan úgy sminkelek, mint egy travi :))))) de ez a stílusom, ezt kell szeretni. Aki nem fogad el így, az nem is érdekel.

A legtöbb pasinak a természetes, magyarán "semmi smink" jön be, de nekünk legalább van stílusunk. És hidd el, te is találkozol sok olyan sráccal, akinek ez külön tetszik. Persze a legtöbb meg fog szólni, de azok b.nkó p.csfejek :))))

Szerintem ha szépen megcsinálod, akkor nem ijesztő, de biztos látod magadon, hogy jól áll-e vagy nem.

Sok sikert, én biztos nem dobnám ki a sminkcuccaimat a helyedben, sőt ráraknék még egy rétegben ;)

Casey

2009. febr. 10. 19:46
 10/12 A kérdező kommentje:

Az utolsó előtti válaszolónak: az a baj, hogy nem bírom elviselni, ha valami idegen anyag van a számon, és a szememet egyébként is különlegesebbnek tartom, hát azt hangsúlyozom. :)

Casey, köszönöm. :) Én úgy vagyok vele, hogy jól áll, és legalább nem mindennapi. Egyébként van barátom, szóval nem az a lényeg, hogy többeknek tetsszen, csak hallottam már ezt is, azt is, kíváncsi vagyok többek véleményére is. :)

2009. febr. 10. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!