Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk-lányok (főleg fiúk...

Fiúk-lányok (főleg fiúk véleménye érdekel), tényleg ijesztő a piros szemsmink?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok, csak szolidabb változatban és fekete kontúrral:

[link]

[link]

[link]

Én általában a ruhám színéhez sminkelek és elég sok piros göncöm van, de kaptam már olyan \'bókot\', hogy úgy nézek ki, mintha bemostak volna, pedig sminkmesterek is mondták már, hogy nagyon szépen sminkelek. Szerintem az akkori sminkem se volt túlzó, de hát ezek szerint mindenbe bele lehet kötni. Nektek mi a véleményetek?

2009. febr. 10. 11:31
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én fiú vagyok. Az első link harmónikus, a harmadik nagyon mesterkélt, bocs, de szeintem ronda. Amit te magadról leírtál, az az elsőnél is szebb lehet. Nem biztos, hogy azonos árnyalatú piros ruhához kellene viselned, de végülis ez magánügy. Nem a szemsminked miatt fognak szeretni, hacsak a barátod nem divat-/sminkdiktátor.
2009. febr. 14. 17:04
 12/12 anonim válasza:
Én lány vagyok:)))Sztem nem ilyesztő csak ne csináld túl erősre...amúgy nagyon szép a piros szemsmink(Y)
2009. ápr. 15. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!